Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért akarnak férfiatlan, béna csávókkal összehozni, mert én is az ő szintjükön vagyok?
Mindig csak olyan férfiak közeledésének elfogadására biztatnak, akik csúnyák, nyomik, ordít róluk, hogy nőkhöz nem volt köze soha, esetlen, béna, nem ad magára semmilyen szinten. Ezt nem viccből mondják, ez komoly. Mindig a belső értékekkel jönnek, hogy Xy hogy tudna szeretni, és ha megszeretném a belsejét, akkor nem érdekelne a külseje. Mondják ezt a jóképű, helyes párjuk mellől, akikhez vonzódnak.
Oke, én nem vagyok olyan szép és csinos, mint ők, de azért nem vagyok az a kategória, aki olyanokkal van egy szinten, hogy annyi az ápoltság számára, hogy megmossa hetente a haját és semmit nem bír megtenni magáért (dagi, ápolatlan, gázul öltözködik, stb)
6.
Most vagy trollkodsz és nem vicces, vagy csak hiszed magadról, hogy jól nézel ki.
Látod, miközben tennél magadért, a barátaid szépen visszahúznak. Azt javaslom, hogy adj még időt magadnak, és felejtsd el ezt a kerítősdit.
Ha továbbra is ragaszkodsz ehhez, soha nem lesz önbizalmad. Én a saját kezembe venném a dolgaimat, de Te tudod.
9.
Akkor legyél egyedül, vagy próbálkozz TE annál, aki bejön. Ez miért nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!