Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél manapság hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél manapság hány red flag után döntesz úgy, hogy megszakítod az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdés adott, manapság kb hány red flag megtapasztalása után ér véget az adott emberrel való ismerkedés? Ezen kívül ami érdekelne még, hogy kinél mi az a dolog, amiért ghostingolni szokta a másikat? Illetve mi az a tényező amiért azonnal letiltanád és törölnéd a másikat, sőt akár fel is jelentenéd?

2023. okt. 19. 17:08
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
29: Mit vársz?
2023. okt. 19. 19:40
 32/42 anonim ***** válasza:
40%

30. 31

- Ne eljen az anyjával, legyen független anyukátol, felesegtől, baratnőtől. (Vagy legyen saját lakása, vagy arra félretett pénze, nem baj, ha alberletben él. (igen, nekem is van lakásom)

- Legyen jogositványa, autoja (igen, nekem is van, nem fogok senkit fuvarozgatni)

- Akarjon gyereket, de ne legyen gyereke.

- Lehessen vele kommunikálni, képes legyen kifejezni az erzelmeit, tudja elmondani, mit akar.

- Külsőre: Legyen ápolt, igényes, tiszta haj,.köröm ruha!)

+1 Legyen hetero.

Ha ebből akár csak egy is nincs meg, az nálam instant elutasitas.

Ezen elvárások felett pedig elég széles skálán mozog az izlesem.

2023. okt. 19. 20:56
 33/42 anonim ***** válasza:
32: Mind a hatnak megfelelek, de nem akarok neked megfelelni. Az a baj, hogy aki így támaszt elvárásokat, ott már baj van. Persze elvárásaid lehetnek, de remélem ezt nem így kommunikálod le a potenciális partnerek felé. Tudom, most én kérdeztem, ezért kaptam ennyire direktben, de attól még nem érzem jónak. Mondjuk ez itt most nem is társkeresés, szóval tárgytalan is, csak tudatni szerettem volna veled, hogy hiába tudod hogy kit akrsz, és kit nem ha így kommunikálod le. Remélem ügyes vagy.
2023. okt. 19. 21:03
 34/42 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 red flag is elég.
2023. okt. 19. 21:34
 35/42 anonim ***** válasza:
40%

33

Nyilván nem igy kommunikálom le. És igen, te kérdezted direkrben 😊 Te pl mit vársz el? Meg tudod fogalmazni?

Egyébkent, amiket felsoroltam, teljesen alap dolgok, és a nők gyakorlatilag 100%a elvárja. És csaxólok, hogy az eddigi randi partnereid is valoszinüleg elvárták. Ez nem azt jelenti, hogy ez volt az össz elvarásuk, csak azt, hogy ezeket a minimális dolgokat kepes vsgy teljesiteni, akkor szoba jöhet párkapcsolat. (Merthogy ezek nélkül annyira nem tud müködnk)

2023. okt. 20. 07:41
 36/42 anonim ***** válasza:
35: Őszintén szólva én már elengedtem az elvárásaimat. Örülök mindennek, s bárkinek akit kapok. Nincs előválasztási jogom. Abból gazdálkodom, ami van, és abból hozom ki a legtöbbet ami lehetséges. Engem nem szeretnek a nők. Én meg nem töröm magam hogy megkedveltessem magam velük. Ugyan akkor aki felfedez magának, azt ámulatba ejtem, és utána nem ereszt. Olyankor már az én kezemben van a helyzeti előny. Amivel szintén nem a visszaélés a szándékom, inkább az együtt boldogulás, harmónia. Lehet hogy nem a legpontosabban írtam körül a dolgot. Minden esetre érsekes dolgok szoktak velem történni. (:
2023. okt. 20. 07:49
 37/42 A kérdező kommentje:

35 mindenesetre én köszönöm hogy leírtad ezeket. Érteni vélem a frusztrált lepontozókat is, de nem értek velük egyet. Mindenkinek megvannak a saját preferenciái, és ha már névtelen fórum akkor sokkal többre tartom azt aki le is írja ezeket a valódi elvárásokat, mintsem álszent módon megpróbálja kiszúrni a másik szemét azzal hogy legyen illedelmes és tisztelettudó a másik mert ő csak azt várja el :)

36 azt hiszem téged is értelek. Arra próbálsz utalni hogy kijátszod az elvárásokat és megpróbálod érzelmeken át magadhoz húzni a másikat? Végül is működőképes taktika, csak annyi baj lehet vele hogy később jönnek ki a problémák. Tehát ha adottak az elvárások, és az nem teljesül, de megoldod hogy ennek ellenére is legyen valami, akkor simán lehet hogy a másik fél egyszerűen otthagy, amint jobb lehetősége lesz. Olyan, aki pl mind az 5 elvárását meg tudja ugorni. Sok ilyet láttam, sőt hogy őszinte legyek még nagyon régen én is futottam bele hasonlóba.

2023. okt. 20. 12:19
 38/42 anonim ***** válasza:
37: Totál nem ezt írtam. Fura hogy ezt hallod ki belőle. 36
2023. okt. 20. 15:26
 39/42 A kérdező kommentje:
Akkor elbeszélünk egymás mellett, valószínű félreértettem valamit. Tekintsük tárgytalannak az előző kommentem rád eső felét.
2023. okt. 20. 17:58
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudom számosítani, mert a red flag típusától is függ. Van olyan red flag, ami számomra vagy annyira súlyos, vagy annyira triggerel rossz élmények miatt, hogy elég az az egy, és azonnal kuki. Többiből meg lehet akár 3-4, de az akkor, ha van elég green flag is. Olyannal nem jönnék össze, akiben párkapcsolatra tekintve jót nem látok, csak rosszat.
2023. okt. 21. 03:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!