Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél manapság hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél manapság hány red flag után döntesz úgy, hogy megszakítod az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdés adott, manapság kb hány red flag megtapasztalása után ér véget az adott emberrel való ismerkedés? Ezen kívül ami érdekelne még, hogy kinél mi az a dolog, amiért ghostingolni szokta a másikat? Illetve mi az a tényező amiért azonnal letiltanád és törölnéd a másikat, sőt akár fel is jelentenéd?

2023. okt. 19. 17:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

20.

Vagy annyira őrült, hogy pár gyakoris bemondás alapján erőltess magadra egy viselkedést, ami alapvetően nem a sajátod, csak hogy megfelelj valakinek?

2023. okt. 19. 18:44
 22/42 anonim ***** válasza:
Te miért tiltottad? Mit nem tudtál tolerálni kérdező?
2023. okt. 19. 18:45
 23/42 A kérdező kommentje:

Te jó ég. Aki azt hiszi hogy pár itteni válasz alapján fogok döntéseket hozni, az nagyon tévúton jár. Engem csak a jelenkori mérce érdekel, hogy kicsit felvegyem a ritmust, mi éri meg és mi nem. Hogy mennek a dolgok manapság, és mi mennyire tolerálható.

Saját példát meg nem akarok behozni, nem erről szól a kérdés.

Várom a további hasznos válaszokat is.

2023. okt. 19. 18:49
 24/42 anonim ***** válasza:
0.213
2023. okt. 19. 18:54
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is retard vagyok, pontozz le.

Na jó válaszolok. Tehát, a red flag. A legfontosabb ha valamelyik szülője iszik, mert rizikós hogy mi lett így a gyerekből. Aztán ha kiderül hogy érzelmi analfabéta, tehát azt hiszi hogy ő egy érző lélek, de leginkább saját maga iránt érez. Az ő szokásai mindig a legjobbak (meg is magyarázza hogy mindenki úgy csinálja és úgy kell). Aztán valamiket nekiáll korlátozni, pl este 6 után aki mákos gubát eszik, az egy alantas ember, vagy bármi agyrém amit kitalál és ragaszkodik hozzá hogy azt tilos egy rendes embernek. Aztán ha egy lusta, mozgásképtelen ember, ha giccses, ha ízléstelen.

2023. okt. 19. 19:29
 26/42 anonim ***** válasza:
74%
25: A szülői alkoholizmusról nem a gyerek tehet. A nevelési hiányosságok is pótolhatók. Rengeteg minden az adott személy függvénye. Nekem pl az apám alkoholista volt, bele is halt, mégsem érzem magam rongy embernek, és társas kapcsolatokra alkalmatlan személynek. Igaz, egy életen át pótolom, fejlesztem a képességeimet, de nem érzem hátránynak, hogy hátrányból indulok. A többi negatívummal nem rendelkezem.
2023. okt. 19. 19:35
 27/42 A kérdező kommentje:

Kicsit kiszólnék most én is, pedig alapból nem akartam a válaszokat ilyen téren kommentálni. De szerintem se feltétlen szerencsés a szülők alapján megítélni az adott embert. Mert hajlamosíthat a függőségre a hozott minta és genetika, valóban. De van az a ritka kivétel (láttam ilyen) aki pontosan a szülei miatt vált antialkoholistává. Ezt most csak ilyen társadalmi célúan mondom.

Na de vissza a kérdéshez.

2023. okt. 19. 19:38
 28/42 anonim ***** válasza:

25.

Ez tetszik, egész jól illik rám a leírás, de én be is ismerem, hogy így van. És szarom le a többi embert a Földön, 4 személy kivételével.

2023. okt. 19. 19:38
 29/42 anonim ***** válasza:
Van egy váráscsomagom, és abbol nem engedek... ha abbol, az 5 dologból egy is nem stimmel, az nálam kuka.
2023. okt. 19. 19:39
 30/42 A kérdező kommentje:
5-ből 1, értem. Ha nem vagyok indiszkrét megosztod velünk mi ez az öt pont? Ha nem akarod nem muszáj, engem azért érdekelne.
2023. okt. 19. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!