Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vennétek igénybe olyan szolgáltatást, hogy valaki segít nektek társkeresõs profilt írni, meg átnézi mielõtt feltöltöd, meg csinál rólad elõnyös képeket?
Nos, nem, nem vennék igénybe ilyet.
Màsfelől az előnyös képek ugyanúgy àtverések, mintha ps-ezném őket.
3, pénzkidobàs.
Előnyös képek? Rólam?
Esélytelen. A profil többi része pedig amúgy sem számít. Ha szerkeztett, előnyös képek nélkül is jól nézel ki akkor sikeres leszel társkeresőn, ha nem, akkor teljesen mindegy milyen trükkökkel próbálkozol.
Egyébként meg nem használok társkeresőt, mert abszolút fölösleges. A vonzalmat nem lehet erőltetni, az vagy van vagy nincs.
Anno pár éve egy fél évet fennvoltam párhuzamosan két társkeresőn is és az eredmény egy nagy, hatalmas nulla!
Még like-ot is alig-alig kaptam fél év alatt maximum 15 ha összegyűlt ÖSSZESEN, szóval hagytam a francba az egészet.
Nem kell, enélkül is sikeres vagyok
23F
Igen!
Írhatnál motivációs önéletrajzot is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!