Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél manapság hány red flag után döntesz
úgy, hogy megszakítod az ismerkedést?
Mivel nem vagyok önmagam ellensége, neked esélyt sem adok hogy árts nekem. Az érzékeim azt súgják, hogy te elkerülendő embertípus vagy, így ahelyett hogy feneketlen kutat töltenék inkább választok olyan társat még akár beszélgetésre is akivel tízijáték és minden más mi pozitív villan fel az elmémben és a jövővel kapcsolatban. Biztos te is lehetnél ilyen is, ha ilyennek akarnád eladni magadat, de azt gondolom hogy a jelenlegi állapotodban nem ilyen ember vagy, szóval nem az én dolgom még előkészíteni is téged hogy akár potenciális partner jelöltté válj. A hangulat amit a kérdésed sugároz számomra nem az amit keresek. Szóval keresnek kell tovább. A válaszom tekintheted leásásnak, szóval nem arról van szó, hogy én elkerülném a munkát. Inkább csak a kihagyható problémákat kerülöm. A tévedés jogát fenntartom, de együtt tudok élni a tévedéseimmel. Pazarolni, próbálgatni sem félek, és egyben nyerésre is játszom. Szóval igazából tök mindegy mit írok. Azt hallasz meg belőle amit csak akarsz, vagy alapból is akarsz, és az én hangolódásom is a pillanat tört része alatt is változhat, átfordulhat, és ez akár még gyorsabb is lehet mint ahogy egy egy vészvillogó piros lámpa akár csak felkapcsolhatna. És írom mindezt férfiként, a kifejlesztett női agyam gondolkodásmódom használni. Szóval továbbra is pacsi, és ez is egy ok lehet amellett hogy nem választanálak, mert egyben férfi is vagyok. :D És mellette bi is, de inkább nőt keresek… Stb. Szóval legyen szép napod/napotok, és ha ghostingoltalak, csúnya dolog még magyarázattal szolgáltatni. Csak fogadd el a tényt, és lépj tovább. Ki nem szarja le hogy valaki eltűnik, vagy eltűntetett… :D Az Élet megy tovább. (:
2023. okt. 19. 17:49
10: Lehetek a harmadik beszélgetésünk alkalmával tiltás/törlés-ed? 😅 #11
2023. okt. 19. 17:52
13/42 A kérdező kommentje:
11 nekem oké, te dolgod mit hiszel. Főleg hogy ez még csak nem is társkeresőzés most, hogy bárki a legjobb (többnyire kamu) énjét adja elő. Egyébként engem is kifejezetten taszítanak az olyan emberek, akik elsőre "tudnak" dolgokat a másikról, sokszor jobban mint ami a valóság. Ennek ékes bizonyítéka hogy teljesen téves következtetést vontál le a végén, nem engem ghostingoltak, én futottam bele kínos dolgokba, és ezért a kérdésem pl. De igazából mindegy is.
De végső soron ez is egy vélemény, mint a többieké is. Ugyanúgy a kérdésről szól hogy mi zajlik be a fejekben választásnál. Szóval részemről oké, még haszna is volt.
Várom a további hasznos válaszokat is. Az eddigieket is köszönöm mindenkinek, akik bemutatták náluk hogy zajlik ez az egész.
* Nem a te és za akárkid ghostingolásáról szólt a ghostingolásom amit írtam. Hanem amikor én téged. És így csúnya dolog még magyaráztatni engem. Ha le sem szarnálak, szóval nem “hagytad” hogy ghostingoljalak. De látod, én sem csak eltűntem, eltűntettelek, szóval nem csak egy előre beképzelt képet élek meg veled a fejemben veled kapcsolatban, hanem tovább figyelek, és akár szemmel tartok. Amit meg is jegyzek, hogy a kép veled kapcsolatban pozitívabb, mint a kiírt kérdésed. Szóval hajrá. ;) Több választ már nem írok.
2023. okt. 19. 18:05
15/42 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdez felelek oldal, szerintem meg teljesen helyénvaló a "magyaráztatás", főleg ha vmi nem nyilvánvaló. Igazából az információk miatt is vagyunk itt sokan.
A többi része meglehetősen zavaros, bár azt hiszem az már kevésbé is érdekel engem.
Amúgy hogy téged érdeklő releváns választ is adjak. Akár milliót is. A red flag az csak egy vészjelzés. Én személy szerint akár imádom is kapcsolgatni őket. De az nem azt jelenti, hogy át is lépek bizonyos határokat. Nem mindent akarok tettre váltani, ami személy szerint érdekel is engem. Fejben sok mindent érdekesnek találok ami pl illegálisnak minősül vagy csak megbotránkoztató. De pl erkölcsi okokből nem engedek vágyaknak, kísértésnek. De attól még gondolati szinten érdekes. Szóval szerintem hiába húzta ki nálad valaki a gyufát, ha tényleges cselekedet nem társul a dolgokhoz. Beszélgetni pl szerintem sok mindenről lehet. Megélni is lehet akár bizonyos dolgokat. Ha másnak vagy neked nem ártott, szerintem túlzó a tiltás. Ha ismerettségről van szó. Pl ami több mint egy 10 perces ismerettség. Én személy szerint nem szoktam letiltogatni embereket. Maguktól kopnak le általában. 😂
2023. okt. 19. 18:21
Minden hetvegen az anyjaeknal ebedel.
Konektor/kapcsolo/csapcserehez/foglalatcaerehez szerelot hiv.
Kzlon el es nem tudja mennyi a rezsiszamlaja. Azaz a szulei fizetik.
Egyenkent is azonnali tiltas randin az ilyen.
N
2023. okt. 19. 18:30
17: Már bocs, de az elektromosság nem játék. Én pl egyedül a villamossági dolgokat utálom szerelmi. Azon kívül bármit megjavítok megcsinálok. De az eletkromossághoz nem értek. Kiskoromban meg is rázott többször is az áram, így van egy tartás is tőle. Nagyon gyors, nem is annyira látom, szóval veszélyes. A mechanikai, mozgó alkatrészeket, fizikális szereléseket jobban szeretem. Vágni, csavarozni, fatagni, összeszerelni stb… Szóval én kérnélek hogy az elektromossággal kapcsolatban ne legyél annyira szigorú. Jó, persze egy villanykörtét én is szívesen kicserélek, és múltkor az elosztó, és a vezetékes hajvágóm védő burkolatát is lebontottam, hogy belenézzek mi lehet a probléma, de bele nyúlkálni már nem szívesen nyulkálnék. Ezeket már inkább én is szakemberre bíznám. Az áramütésbe bele lehet halni. :/
2023. okt. 19. 18:37
17.
Tehát az igazi férfi az, aki leszarja a szüleit és max küld nekik egy levelet karácsonykor...
Illetve minimum szerelő.
2023. okt. 19. 18:39
20/42 A kérdező kommentje:
Én se igazán szimpatizálok ezzel a dologgal, de végső soron hasznos válasz volt. Megmutatta hogy nála mi éri meg a tiltást. Nekem most csakis ez számít.
Kapcsolódó kérdések: