Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nős pasik vonzanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nős pasik vonzanak?

Figyelt kérdés

elváltam 10+ éve, volt egy komoly kapcsolatom azóta, de vége lett, mert jobban érzem magam egyedül. viszont azt vettem észre magamon, hogy nagyon vonzanak a nős férfiak. ne értsétek félre, nem teszek tönkre családokat, meg nem is csábítom el őket. csak felfigyelek rájuk jobban, mint a szingli pasikra.

sokszor van úgy, hogy flörtig el megy a dolog, de mikor a pasi komolyabra fordítja a dolgot, én azonnal vissza lépek. olyan mintha megerősítést várnák olyan férfiaktól, akiknek már van családjuk, hogy vagyok annyira jó csaj, hogy képesek lennének feldobni a családi életet miattam. hogy érek annyit, hogy felfigyelnek rám, vagy nem is tudom. ezt hogyan tudnám "megszüntetni"?

2023. okt. 16. 09:21
1 2 3
 21/26 Mélybenyomás ***** válasza:
90%
Én pont ilyen vagyok csak férfiba, a házas nők vonzanak mert van bennük valami ami számomra vonzó, talán az, hogy nehezebb őket elcsábitani... DE nagyon vonzanak :)
2023. okt. 17. 16:34
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a legtöbb egészséges lelkületű férfit taszítja ha kiderül egy nőről hogy foglalt és más kan csinálja fel esténként.

A nők máshogy működnek, nekik a bejáratott répa kell, így tudják hogy ízletes és kemény a répa hogy van akibe ki-be teszi, rá rá ülnek. Így tudják hogy értékes az adott répa.

Egy nőnek a független férfi lenézendő 'tétel'.

37F incel

2023. okt. 19. 06:59
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
22.. Ez , de hülyeség... Én foglalt vagyok mégis ugyanúgy hajtanak rám a férfiak...
2023. okt. 19. 08:50
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
23-as talán azért mert riherongy vagy...
2023. okt. 19. 09:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem fekszem le attól miért lennék riherongy :D én vagyok a ribi mert nem szállnak le rólam azért vagyok ribi mert vonzó vagyok a férfiaknak? azért vagyok ribi mert bármit csinálok akár még fiúsan is öltözők akkor is vannak férfiak akiknek vonzó vagyok
2023. okt. 19. 09:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban,hogy nemtől függetlenül egy egészséges lelkületű EMBER nem általánosít és olyannal kezd kapcsolatba,akivel kölcsönösek az érzelmek.Ugyanis megteheti ezt,miután nem bújik hangzatos, akár,, incel"jelzők mögé,ezzel palástolva a párkapcsolati sikertelenségét.Szimplán csak éli az életét.

Ha adott illető házas,de szereti a másikat,nyilván úgyis lezárja a régi életét,hogy újat kezdhessen.Ilyen szempontból a boldogságot ezen a módon is megtalálhatja bárki,más kérdés, hogy ez a nehezebb út,ami tízből egyszer jön be...

Szerintem aki az érzelmi elérhetetlenséget választja,az tudat alatt menekül a teljes értékű kapcsolat lehetőségétől.

2023. okt. 19. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!