Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogyha az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogyha az ilyen pasik vonzanak?

Figyelt kérdés
Olyan férfiak vonzanak akiknek előttem még nem volt barátnőjük nem tudom miért de számomra az előny ha nem volt még a férfinak párkapcsolata.Most párkapcsolatban élek a barátomnak voltak előttem barátnői ami kissé zavar jobban örülnék ha nem lennének neki exei de hát nem tudok mit csinálni ilyen fiúba szeretem bele. Viszont normális az,hogyha az úgy mond magukat "lúzernek" tartott srácok jönnek be?Eddig csak olyan barátaim voltak akiknek én voltam az első barátnőjük.

2019. okt. 9. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Vagy Messiás komplexusod van, vagy csak simán súlyos önértékelési problémáid. Egyik se normális, de egészségedre.
2019. okt. 9. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem ez csak simán egy provokatív kérdés. Mindjárt jelentkeznek az incelek, figyeld meg.
2019. okt. 9. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nincs vele gond.

Mindig jó érzés, ha a másik fél először tapasztal meg veled valamit.

2019. okt. 9. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Légyszi légyszi engem is! :D Egy ilyen lány találjon már meg légyszi :D
2019. okt. 9. 16:53
 5/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
53%
Jó kis kamukérdés a javából.
2019. okt. 9. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem barátnőm nem volt még, csak alkalmi szexkapcsolatom.

Jól nézek ki, válassz engem :D

27 F

2019. okt. 9. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu...
2019. okt. 9. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor a gyakori lesz neked a kánaán, hajrá .

:D

2019. okt. 10. 00:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem lesz problémád a társkereséssel, már valószínűleg kaptál is 30 levelet.
2019. okt. 10. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!