Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen vonzanak a 40+-os férfiak, az apakomplexusnak számít?
Amelyik 40+ -os férfi 26 évessel akar lenni, az nekem nem kellene. Így versenyről nincs szó.
Arról viszont igen, hogy egy fiatal nő mi másért van egy 15-20 évvel idősebb férfival, ha nem azért, hogy apuci figyelmét elnyerje végre.
Mi vonz ezekben a férfiakban? Csak mert nekem fura lenne, hogy egy huszonéves tényleg komolyan gondolná a jövőjét, és hogy tudnának egy hullámhosszon lenni.
41F
"Amelyik 40+ -os férfi 26 évessel akar lenni, az nekem nem kellene. Így versenyről nincs szó."
Jaj picinyem, megsúgom neked, hogy az ég világon minden férfinak kellene olyan korban egy nála jóval fiatalabb nő. Ilyen elven semelyik férfival nem kéne szóba állnod. Ráadásul a 26 éves nő az még teljesen elfogadható korkülönbség. A legtöbb férfi a 16 évesekre is gerjed, csak azt elfojtja magában.
Jaj ne már. :)
Én 28 vagyok, most tetszett meg életemben először egy negyvenes. És?
Nyilván nem a kora miatt. De tetszik egy 25 éves is, akkor mi van? :)
Azt nem mondtam, hogy az életem készülök leélni vele, de..
mellesleg egy régi barátnőm ugyanilyen életkori különbséggel 10 éve van együtt a párjával, már családként egy jó ideje.
Persze csak a magam nevében beszélek, ha a kérdezőnek ez kimondottan a zsánere, az picit más, de még az sem gáz szerintem, ha valakinek a 40-esek jönnek be. Nem tudom, mi ez a nagy hűha, nem 50-60-at írt. )
#6 jaj de naiv vagy, és milyen méregtől csöpögően passzív-agressziv. :D Szerintem a férjed úgy húzná sorban a 18 éves lányokat ahogy csak bírja. Minden férfi. Sok sok millió év evolúciója ezt kódolta a génekbe. Más kérdés hogy társadalmi normákkal meg házassági papírokkal, meg egyéb ilyen kiheréléssel bizonyos mértékig kordában tartható egy része a férfiaknak. Azért így a 40 felé közeledve gondolom már aggódsz, ezért vagy ilyen kis duli-fuli.
Egyébként én férfiként rendszeresen nálam kb 10el fiatalabb lányokkal vagyok, és teljesen jól működik a dinamika, tehát később is jól fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!