Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen vonzanak a 40+-os férfiak, az apakomplexusnak számít?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 22:35
11/21 anonim válasza:
Szegèny mert nem tud róla azt hiszi ő az egyetlen a fèrjènek. Majd idővel felnő... :)
13/21 anonim válasza:
Ha egy vonz, az vonzalom, nem komplexus.
Éltem már ennél nagyobb korkülönbséggel is.
Azzal nem volt igazán baj.
14/21 A kérdező kommentje:
Édesapam már nincs közöttünk, így az ő figyelmét ha akarnám se tudnám már felkelteni.
Az én esetemben inkább azért lehet ez szerintem, mert a korosztályom jelentős része még a bulizásnak él, én viszont már kinőttem ebből. Sokkal jobban vonz a családalapítás, mint egy buli.
2019. aug. 3. 00:15
15/21 anonim válasza:
Hát nem tudom... leszel alig 45, ő meg már várja a postást a nyugdíjjal, ha még életben lesz (várható élettartam 70 év férfinél). Ez annyira jó?
16/21 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy a drága exem nem lenne képes ránézni se másra. A szülei rendesen nevelték, nagyon tisztelettudó, okos, a hűség mintaképének hitte mindenki. Én 25, ő 36 volt amikor meghúzta a 18 éves kolléganőjét.
17/21 anonim válasza:
Az a te férjed volt, nem az enyém. :)
18/21 anonim válasza:
Elvileg nem, mert éppen súrolod a lélektani korkülnbség határát...
(40/2)+7=27.
Viszont minél több negyvenél, annál jobban nem illetek össze, elvileg.
19/21 anonim válasza:
Nem. Az apakomplexusnak nem az eletkor a lenyege, hanem a kapcsolatban betoltott statuszod. Egy 30 eves ferfi mellett is lehetsz egy donteskeptelen, gyamolitasra szorulo kislany.
20/21 anonim válasza:
Tovabbra sem ertem, hogy a tokeletes eletu harminc folotti noknek miert okoz boldogsagot a huszonevesek riogatasa es kioktatasa. Meg minek jonnek allandoan az o eletuk peldajaval, amikor senki nem kerdezte. Kivanjatok szepen sok boldogsagot a kerdezonek, aztan huzzatok vissza a cimlapra valo eletetekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!