Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzanak a szláv nők (lengyelek, horvátok, ukránok, oroszok), de vajon miért?
Figyelt kérdés
A nyáron voltam Krakkóban, tavaly Lvov-ban, jövőre Varsóban leszek egy darabig. Krakkóban és Lvov-ban is olyan nők voltak, hogy az agyamat eldobtam. Lengyelországban még az ismerkedés is könnyebb volt, amikor megtudták, hogy magyar vagyok, néhány alkalmi össze is jött a lengyel hölgyekkel.2018. dec. 26. 21:39
1/11 anonim válasza:
Polak - wegier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki! :D
2/11 A kérdező kommentje:
2-es, nagyon ügyes vagy, kiteszem az ablakomba, hátha elviszi a Télapó Pripjatyba kirándulni.
2018. dec. 26. 21:46
3/11 anonim válasza:
A szláv csajok jók. Megfelelő mennyiségű vodka után jöhet egy kis szájbacuccolás, esetleg közös hányás után. Szeretik elölről, hátulról, hmm kis hamvasszőkék. De a feketék is jók. Horvátokkal még nem volt dolgom. Lényeg a vodka, az a közös nyelv. A femi-vírus még nem kapta el őket, ez meg egy alapfeltétel az igazi férfiaknál.
5/11 anonim válasza:
Od biraca nema jebaca majmune!!!😉😉
6/11 anonim válasza:
Mert a magyar nőknél már bármelyik jobb lehet. :D
7/11 anonim válasza:
41% 27% Nyugi rátok egy valamirevaló nő sem nézne.
8/11 anonim válasza:
Én nőként mondom, hogy szeretnék úgy kinézni, mint az orosz nők. :) Amikor Oroszországban voltam, kb. szégyellős voltam közöttük, pedig én sem vagyok csúnya. :D Sok köztük a természetes szépség, gyönyörűek a vonásaik. És akikkel én találkoztam, okosak és jófejek is voltak, pasiként tuti szerelmes lettem volna mindbe. :)) Ellenben az orosz férfiak eddig valahogy nem győztek meg. :D
9/11 anonim válasza:
Amilyen az átlag lengyel pasi kinézetre, ahhoz képest az átlagos kinézetű magyar pasi is főnyeremény, a legtöbb esetben. Meg kevésbé harsány és tajparaszt.
Egyébként tényleg szépek a lengyel csajok, azért vonzanak. Teljesen normális, hogy vonzódsz hozzájuk.
10/11 anonim válasza:
A szláv nők többségének szépek az arcvonásai. Smink nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!