Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hova költöznétek el (mely ország, nagyváros) párválasztás céljából?
Attol, hogy egy varos tele van gyönyörü lanyokkal, meg nem biztos, hogy erdeklödest mutatnak irantad. Egy jo megelhetest meg szinte barhol meg lehet valositani.
Szemely szerint (ha nem egy csodalatos magyar lany lenne a baratnöm), Krakkoba (PL) vagy Vilniusba (LT) költöznek. Mindket varos önmagaban is szep, a lanyok pedig egyszerüen lelegzetelallitoak. Raadasul azt tapasztaltam, hogy nagyon közvetlenek es nem bekepzeltek. Salzburgban (A) is sok a szep es nagyon vagany lany, de az ismerkedes lenyegesen nehezkesebb, mint egyes keleti varosokban.
Sehová, de a páromat a cége kiküldte Svájcba, úgyhogy jöttem utána, amint tudtam.
Olaszok-spanyolok helyesek, de túl hangosak, arab, török, hagyjuk, a germán népek meg hűvösek :D
Stockholm :D
De itt is jó, én bírom Bp-t, meg a felhozatalt így ránézésre. A baj ott kezdődik, mikor megszólalnak, meg péntek este kicsődülnek vedelni és ordítozni a körútra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!