Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a szemètláda pasik vonzanak, vagy akiknek èn végső soron nem kellek? Pszichológus ezen segíthet?
Ismerkedem egy nagyon rendes sráccal. De azt hiszem, képtelen vagyok feldolgozni az előző traumàimat, nekem mèg mindig az előző sràcon jàr az eszem. Tegnap lefeküdtünk egymással, de sajnos nagyon nem volt jó.. Talàn azért sem, mert nem tudtam magamat teljesen elengedni, nem tudom, de ami a leginkább megmaradt bennem, az az, hogy nem éreztem magamat biztonságban vele. Màrmint, érzelmi biztonságban. Ez màr nagyon súlyos eset lehet, ha azokkal éreztem teljes biztonságot, akikről aztàn később kiderült, hogy nem akarnak komolyabbat? De sokszor màr én sem tudom, mit is akarok igazàn.. Gondolom, kötődési problémák is vannak nàlam. Ezektől a férfiaktól csak azt akartam látni, hogy akarnak engem, hiányzom nekik. Erre most itt van valaki, akitől úgy néz ki, hogy mindezt megkaphatom, de én nem tudok vele mit kezdeni, sajnos.. :/
Előre is köszönöm a válaszokat!
Értem, köszi a válaszokat.
És ezzel a fiúval, szerintetek most mit csináljak? Nem akarom őt megbàntani, mert nagyon érzékenynek tűnik..:( De túlsàgosan megijeszt most ez az egész, úgy érzem, kicsit kezd oda lenni értem. Nagyob hülyén hangzik, de túl jónak érzem őt.
Remélem azóta kirúgtad a kis alamuszi nyuszit. Neked igazi férfi kell, aki jó alaposan meg tud dugni, nem ilyen kis nyámnyila nyálgép.
Egy igazi nőt csak egy igazi erős férfi tud kezelni! Erről vam szó, nem pedig az agyaddal van probléma, eszedbe ne jusson pszichológushoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!