Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kezdjek azzal, ha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal, ha olyan pasik vonzanak, akikkel nem illünk össze?

Figyelt kérdés

Most a személyiségre gondolok.

Az olyan pasik szoktak tetszeni, akik tudnak élni, nem unalmasak, lazák, jófejek, vannak hobbijaik, céljaik, szenvedélyesek (az ágyban is!), és most nem a party arcokra gondolok, az alkoholisták nem vonzanak.

Viszont ilyenkor az szokott lenni a gond, hogy ezek a srácok az ismerkedést is túl lazán veszik, és ez meg idegesít... Én nem szeretem ezt a hozzáállást, hogy dumálgatunk, meg néha talizunk, aztán majd lesz valami. Én szeretném normálisan megismerni a másikat.

Csak sajnos az olyan srácokkal meg nem érzem jól magamat, akik sokkal ragaszkodóbb típusok, mert belőlük meg általában hiányolom azokat a tulajdonságokat, amikről írtam.

Mi erre a megoldás?

2016. dec. 16. 12:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok. Ezért leragadtam egy otthonülős sráccal, aki nem megy sehova, nem érdekli semmi. Szeretem, mert jó vele beszélgetni, jó a szex, igazából minden jó vele és mindent szeretek benne, ez viszont nagyon hiányzik, hogy nem "pörgősebb/világibb"
2016. dec. 16. 12:19
 2/28 anonim ***** válasza:
49%
Férfi vagyok, akármit írok úgy is lepontoznak. Elhiszed, hogy nem lehet erre férfiként válaszolni?. De ha csak annyit is írok hogy csodaországban élsz, kislányos álmokkal vágyakkal..
2016. dec. 16. 12:24
 3/28 A kérdező kommentje:
Ezek nem kislányos vágyak, mert randiztam már ilyen pasikkal.
2016. dec. 16. 12:26
 4/28 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, de a tökéleteset keresed
2016. dec. 16. 12:32
 5/28 A kérdező kommentje:
Igen, mindenki olyan párt szeretne, aki megfelel neki.
2016. dec. 16. 12:34
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Az igényeiddel egy gond van. Két, különböző típusú pasit szeretnél egyben. Mondjuk úgy, egy fehér négert keresel.
2016. dec. 16. 12:49
 7/28 anonim ***** válasza:
0%

Az olyan pasik szoktak tetszeni, akik tudnak élni, nem unalmasak." Magyarán pénzes?

Na és szerinted ezen a szinten lesz olyan férfi, aki elfogadja azt, hogy a testeden, külsődön, szépségeden kivül mást nem tudsz adni neki, hogy még egy hortobágyi húsos palacsintát sem tudsz önállóan gond nélkül elkésziteni, hogy beletörik a körmöd ha egy szőnyeget át kell tenned, és jön a hiszti, de végül a férfi csinálja, mert különben egy szemét állat hogy hogy tehet ilyet egy nővel? Szerinted lesz ilyen Férfi? (és komoly kapcsolatról van szó)

2016. dec. 16. 12:53
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól írták előttem, hogy ellentétes személyiségtípusokat keresel egy személyben. Ilyet vagy nem találsz, vagy ha mégis, akkor jó eséllyel nem érdekled majd őt (Murphy törvény). Szóval vagy szokd meg, vagy maradj egyedül.
2016. dec. 16. 12:58
 9/28 A kérdező kommentje:
Nem kell ahhoz feltétlen gazdagnak lenni, hogy az ember programokat szervezzen, ez hülyeség. Másrészt egyáltalán nem vagyok elkényeztetett, megcsinálok mindent az albérletemben is, nem tart el senki.
2016. dec. 16. 12:58
 10/28 anonim ***** válasza:
19%

A tipikus női "mindentakarok"(a.k.a. "semmilyenhibátnemtolerálok") szindróma.

Szerintem fejezd be a tévézést meg a netezést, és talán egyszer még lesz egy egészséges lelki világod. Talán.

2016. dec. 16. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!