Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek azzal, ha magányos vagyok pasi nélkül?
Lefoglalom magamat pedig, egyrészt ott az egyetem, ami nem könnyű, barátokkal is szoktam eljárni ide-oda, vagy családi programok, hobbijaim is vannak, de ahogy egy kicsit is egyedül vagyok, egyből rám tör a szomorúság. :(
Már 2,5 éve vagyok szingli, és bár sokat randizom, de egyszerűen nem találkozom olyan emberrel, akivel kölcsönösen tetszenénk egymásnak, mert vagy én jövök be a srácnak, és ő nekem nem, vagy nekem tetszik a pasi, de csak szexet akar.
Egyetemen ismerkedem, vagy társkeresőn, de sosem járok sikerrel.
Mivel tudnám elterelni a gondolataimat?
kezdj el önismerettel foglalkozni, ajánlok néhány szerzőt, akitől érdemes könyvet olvasnod: Louise L. Hay, Rhonda Byrne, Brian Tracy, Szabó Péter motivációs előadó, Csernus Imre
kezdj el sportolni
egyébként szereted magad úgy ahogy vagy?
Ez meg van mindkettő, amiket írtál. Nem vagyok depressziós, csak magányosnak érzem magam, főleg, hogy minden ismerősöm kapcsolatban van. :/
Igen, szeretem magamat.
Ha tényleg annyira magányos lennél, akkor nem válogatnál annyira.
Persze elhiszem én, hogy nehéz, de lejjebb kell venni az elvárásokból, ha úgy nem megy.
Speciel nekem elég magas elvárásaim vannak, amikből nem engedek, úgyhogy, amíg nincs olyan, aki megfelelne inkább vagyok egyedül és foglalkozom a tanulmányaimmal/munkámmal.
22/f
Én is magányos vagyok csaj nélkül + nincs egy barátom sem. Amikor beköszöntött ez az állapot, sírtam pár hónapig szinte minden nap, de mára eljutottam oda, hogy szarok az egészre. Szerintem már nem is lennék alkalmas arra, hogy bárkit is elviseljek, vagy érdekeljen annyira hogy egyáltalán végig akatjam járni az ismerkedési rituálét milliomodszor újra, mindent elölről... Kivéve ha nem kell elviselnem, mert tetszik, és rajongoo érte.
Csináld azt amiben jó vagy. Közben találsz majd valakit. Lehet hogy nem holnap, de tuti találsz valakit.
Nem kell ahhoz nagyon válogatósnak lenni, hogy az ember nehezen találjon normális, a saját elképzeléseinek megfelelő partnert... Sok a buta, műveletlenen paraszt, a felszínes, egysejtű-szintre redukálódott majom. Női és férfi oldalon is. Én sem találtam évekig rendes társat, aki partner a gondolataimban, az ágyban, az életemben. Aztán persze kiderült, hogy ott volt évekig a szemem előtt... :)
Úgyhogy azt javaslom, nyisd ki te is a szemedet, és élvezd az életet. Elhiszem, ha magányos vagy társ nélkül, de össze fog jönni! Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!