Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kezdjek azzal, ha magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal, ha magányos vagyok pasi nélkül?

Figyelt kérdés

Lefoglalom magamat pedig, egyrészt ott az egyetem, ami nem könnyű, barátokkal is szoktam eljárni ide-oda, vagy családi programok, hobbijaim is vannak, de ahogy egy kicsit is egyedül vagyok, egyből rám tör a szomorúság. :(

Már 2,5 éve vagyok szingli, és bár sokat randizom, de egyszerűen nem találkozom olyan emberrel, akivel kölcsönösen tetszenénk egymásnak, mert vagy én jövök be a srácnak, és ő nekem nem, vagy nekem tetszik a pasi, de csak szexet akar.

Egyetemen ismerkedem, vagy társkeresőn, de sosem járok sikerrel.

Mivel tudnám elterelni a gondolataimat?

2016. dec. 15. 16:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, melyik bolygón élsz, mert én férfiként rendre olyan férfiakat látok, akik igényesen öltözködnek, adnak magukra.
2016. dec. 15. 18:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Attól, hogy te férfiként úgy gondolod, még nem biztos, hogy a nők is úgy gondolják. Nem véletlen, hogy ugyanazok a pasik tetszenek szinte mindenkinek.
2016. dec. 15. 18:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Aha, értem. Szóval akkor neked nincs egyéniséged, mert ugyanazokra buksz, mint másik 100 nő? :)
2016. dec. 15. 18:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy öltözködöm, mint mások, van saját stílusom, és pasikból se mindig ugyanazok tetszenek, mint a legtöbb csajnak, de voltak már ilyenek, igen.
2016. dec. 15. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"Hát elég sok pasitól, őszintén szólva... A lányok nagy része csinos, és ad magára, alig látni olyat, aki igénytelen, de ez a srácoknál pont fordítva van sajnos."

Mert ha valaki nem tartja fontosnak a külsejét hangsúlyozni, és ezt fel is vállalja, az neked már igénytelenség? Bocs, de aki férfi, az nem fogja a külsejét a te elvárásaidhoz igazítani. Szokj hozzá.

2016. dec. 15. 20:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem is kell az elvárásaimhoz igazodnia senkinek.
2016. dec. 15. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:

"Nem úgy öltözködöm, mint mások"

:D :D :D Talán a ruháidat is magad varrod? Mert különben ugyanazt a tömeggyártott holmit hordod, mint 100-ból 99. Ennyit a nagy egyénieskedésről.

2016. dec. 15. 20:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Mivel nem ismersz, azt mondasz, amit akarsz. :)
2016. dec. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!