Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek azzal, ha magányos vagyok pasi nélkül?
Lefoglalom magamat pedig, egyrészt ott az egyetem, ami nem könnyű, barátokkal is szoktam eljárni ide-oda, vagy családi programok, hobbijaim is vannak, de ahogy egy kicsit is egyedül vagyok, egyből rám tör a szomorúság. :(
Már 2,5 éve vagyok szingli, és bár sokat randizom, de egyszerűen nem találkozom olyan emberrel, akivel kölcsönösen tetszenénk egymásnak, mert vagy én jövök be a srácnak, és ő nekem nem, vagy nekem tetszik a pasi, de csak szexet akar.
Egyetemen ismerkedem, vagy társkeresőn, de sosem járok sikerrel.
Mivel tudnám elterelni a gondolataimat?
"Hát elég sok pasitól, őszintén szólva... A lányok nagy része csinos, és ad magára, alig látni olyat, aki igénytelen, de ez a srácoknál pont fordítva van sajnos."
Mert ha valaki nem tartja fontosnak a külsejét hangsúlyozni, és ezt fel is vállalja, az neked már igénytelenség? Bocs, de aki férfi, az nem fogja a külsejét a te elvárásaidhoz igazítani. Szokj hozzá.
"Nem úgy öltözködöm, mint mások"
:D :D :D Talán a ruháidat is magad varrod? Mert különben ugyanazt a tömeggyártott holmit hordod, mint 100-ból 99. Ennyit a nagy egyénieskedésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!