Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért van annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van annyi magányos pasi? Mindig visszahúzódóak voltak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 22:16
1 2
 1/11 kismutyesz_ ***** válasza:
Mert manapság nehéz normális lányt találni, aki értékeli a belsőt is. Körülbelül ezért javarészt.
2014. jún. 18. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Röviden.Ennyire elkorcsosult a társadalom.
2014. jún. 18. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
Mert nem divat manapság elköltözni otthonról, anyuci mossa a ruháimat, főz rám, keresek szaros nyolcvanezret férfi létemre és bőven elég mert otthon kényelmesebb. Nem nősülök, minek azt, nem kell gyerek minek az, elvagyok otthon. Aztán meg a sok szerencsétlen csodálkozik, hogy nem kell senkinek sem, mert semmi önállósága, életcélja, semmi motiváció, semmi férfiassága! Harminc évesen is anyuci, apuci házában éldegél totál nyugodtan! Csak panaszkodni tudnak, puhányak, nyápicak! Eleve bolond az a nő, aki egy ilyen szoba mamusszal beéri! meg is érdemli!
2014. jún. 18. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én igyekszem kitörni ebből, de találkoztam már olyannal is, aki azt tolta a képembe, hogy túl fiatal vagyok (20 vagyok, ő meg 21), vagy hogy tapasztalatlan vagyok, mert eddig nem volt senkim se.

Most ilyenre mit reagáljon az ember?

Ha igaz, akkor elég szar indokok, és felszínes, komolytalan gondolkozásra vall.

Ha pedig csak lerázó szöveg, akkor szintén belsőleg romlottak, ha ennyire nem képesek őszintén, emberként viselkedni a másik embertársukkal. Mit vesztene, ha úgy viselkedne?

Természetesen, mint mindig, most is hangoztatni kell, hogy tisztelet a kivételnek (már ha van olyan), még mielőtt nekem esnek.

2014. jún. 18. 22:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. és 2. elmondott mindent! A nők nagy része el van szállva magától, és ahhoz igazítja az elvárásait is!
2014. jún. 18. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nincs rendes társaságom, csak pár közeli barátom. Emiatt szinte sosem ismerek meg új csajokat. Pedig amúgy nem vagyok visszahúzódó, csak hát nincs senki a láthatáron.
2014. jún. 18. 23:12
 7/11 anonim ***** válasza:
egyes férfiak elvárásait sem kell alábecsülni. találkoztam már olyannal aki konkrét szabályzatot írt össze, hogy milyennek kell lennie a jövendőbelijének....
2014. jún. 18. 23:57
 8/11 anonim ***** válasza:
hát először is,ma már sok a p*csa.másodszor,1 férfinek bizonyítani kell,h elég férfias.1 nő,még ha csúnyább is,biztos lesznek,akik majd megkörnyékezik... tudom,felszínes dolog de jót tesz az önbizalomnak.ugyan akkor legtöbbször a nő mondja ki h akar-e valamit v sem,és ha valaki sok elutasítást kap,az érthető módon visszahúzódóbb lesz.
2014. jún. 23. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
a fiatal lányok bunkók és elveszik a fiatal fiúk önbizalmát. idősebb korukra tele lesznek gátlással és önbizalomhiánnyal.
2014. jún. 26. 21:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan férfiideálokat kergetnek a nők amiknek csak nagyon kevés javarészt tehetős férfi tud csak megfelelni.
2014. jún. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!