Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nős pasik vonzanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nős pasik vonzanak?

Figyelt kérdés

elváltam 10+ éve, volt egy komoly kapcsolatom azóta, de vége lett, mert jobban érzem magam egyedül. viszont azt vettem észre magamon, hogy nagyon vonzanak a nős férfiak. ne értsétek félre, nem teszek tönkre családokat, meg nem is csábítom el őket. csak felfigyelek rájuk jobban, mint a szingli pasikra.

sokszor van úgy, hogy flörtig el megy a dolog, de mikor a pasi komolyabra fordítja a dolgot, én azonnal vissza lépek. olyan mintha megerősítést várnák olyan férfiaktól, akiknek már van családjuk, hogy vagyok annyira jó csaj, hogy képesek lennének feldobni a családi életet miattam. hogy érek annyit, hogy felfigyelnek rám, vagy nem is tudom. ezt hogyan tudnám "megszüntetni"?

2023. okt. 16. 09:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
42%
Társkeresőn ismerkedj, ne kollégákkal
2023. okt. 16. 09:23
 2/26 A kérdező kommentje:
nem ismerkedek kollegkkal, hol olvastad? nem akarok ismerkedni, nem érdekel most kapcsolat. a nős pasik megtalálnak pl ismerős körben vagy szomszéd vagy bárhol.
2023. okt. 16. 09:26
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Vagy te képzeled bele az egészbe, mert annyira rájuk fokuszálsz, hogy minden amit egy házas férfi tesz már úgy érzed , hogy flörtöl veled
2023. okt. 16. 09:41
 4/26 anonim ***** válasza:
48%

Általában cégen belül tudilyen alakulni, azért írtam.

Hát Figyi, ha te nem rombolsz szét semmit, akkor magaddal szemben tiszta vagy, majd alakul egy ideális szerelem. Légy nyitott olyan helyzetre ahol olyanokkal tudsz ismerkedni akik szintén párt keresnek mert egyedül vannak. Ezért írtam a társkereesot

2023. okt. 16. 09:47
 5/26 anonim ***** válasza:
30%

Üdv a klubban!

Szerintem nem kell ezt túlagyalni. Egyszerűen jobbak, mint akik egyedül maradtak, főleg egy bizonyos kor fölött, és gondolom, esetedben sem huszonévesek ezek a nős férfiak, akik megtetszenek. Itt mindig férfitöbbletről hadoválnak, hogy a nőknek mekkora választék áll rendelkezésükre. Igen. Csak elegánsan hallgatnak a minőségről. Igazán jó férfi krva kevés van, és jellemzően mind foglalt.

2023. okt. 16. 09:51
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem akarsz elköteleződni.
2023. okt. 16. 09:53
 7/26 anonim ***** válasza:
58%
Élvezed hogy jobb nőnek tart mint a feleségét.
2023. okt. 16. 10:05
 8/26 anonim ***** válasza:
29%
Mint ahogy a 7-es írta, az van mögötte. De fel kéne fogni, hogy mást nem látnak benned, mint lyukat, a legtöbb házas férfi hiába vagy szebb számukra úgyse hagyná el a feleségét. Ráadásul némelyik szexhiányban szenved, nem tartják férfinak otthon, sok a vita stb egyáltalán nem biztos, hogy szebbnek, jobbnak tartanak. Amikor szar az élet az agyad úgy azáltal a tested us is menekül egy kis flört, hűtlenség formájában is. De valójában egyáltalán nem vagy az esete, inkább mentőöv szereped van. Nem utolsó sorban, aki képes megcsalásra teged is megcsal több mint valószínű, tehát hagyd a foglalt/nős (gyerekes) férfiakat békén, flörtölj szinglikkel. Ne légy házasságromboló ribizli.
2023. okt. 16. 10:11
 9/26 anonim ***** válasza:
53%
Mert a nős pasik jelenleg olyanok mint a jóllakott óvodás. Etetik ruházzák őket, tutujgatják otthon, onnan kíváncsian anyu szoknyája alól flörtölgetnek meg magabiztosak. Az egyedülállóak nagy része meg éppen ideiglenesen frusztrált idegbeteg, amúgy pedig sokszor sokkal jobb pasik lennének közöttük, ha ki tudnának bontakozni. Hát ezért.
2023. okt. 16. 10:51
 10/26 anonim ***** válasza:
45%
Mert azok a menők! Nem véletlen nősek! Aki egyedül van, az mind lúzer!
2023. okt. 16. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!