Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőttként randizni kezdtem. Tegnap megtörtént életem legrövidebb talija. 1 óra alatt leráztak. :D Nektek volt hasonló talitok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 05:51
1/11 anonim válasza:
ilyen még nem volt, én igyekszem a csajt minél hamarabb online lehető legjobban meg ismerni és ha gond van akkor ő vagy én úgy is le mondja a randit.
2/11 anonim válasza:
Örülj neki, hogy még időben történt. 😁
Ez nem a te kudarcod.
Az élet megy tovább.
3/11 anonim válasza:
Igen volt, én ráztam le a csajt, nagyjából fél óra után.
4/11 anonim válasza:
Igen volt mindkét irányba. Negatívan csalódtunk egymás külsejében. A legrövidebb 20 perces volt. Kiderült, hogy több füle volt, mint foga.
5/11 anonim válasza:
Olyan volt, hogy kb 50 perc után mondta a srác, hogy menjünk haza, haza sem kísért pedig 1 utcára lakott tőlem, de írt egyből hogy milyen cuki kis szomszédja van meg utána még akart volna ismerkedni úgyhogy nem értem :D
7/11 anonim válasza:
A srác 27 volt akkor én meg 21 az nem felnőtt?
8/11 anonim válasza:
Nekem volt rövidebb. Kiderült, hogy a pasi évekkel korábbi képekkel volt fent. Ahol például foga is volt... Természetesen ô volt besértôdve.
Tanultam az esetbôl, elôbb lecsekkoljuk egymást videohivásban.
9/11 anonim válasza:
Nem volt még olyan, hogy randin leráztak volna de ritkán is randizom és csak olyannal akivel előtte már azért beszélgettünk.
10/11 anonim válasza:
Nekem volt, az volt a legrövidebb, amikor a csaj el sem jött a 2. randira. Egyébként örülj, hogy hamar vége lett, nincs sok értelme órák hosszat ott ücsörögni, jópofozni (vagy esetleg feszengeni), netán többször is találkozni, ha nem téged keres az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!