Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők újra elosztása megkerülh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők újra elosztása megkerülhetetlen?

Figyelt kérdés

A modern társadalmi berendezkedés új kihívások elé állítja az emberiséget; ma, amikor már jól láthatóvá és érezhető vált a szexuális forradalom negatív oldala, felvetődik a kérdés: ha a tulajdon és a javak újraelosztása évtizedek óta bevett gyakorlat, akkor miért ne lehetne szexuális újraelosztásról beszélni?

A szabadság és az emberi jogok nevében nem lehet szisztematikusan tönkretenni komplett társadalmi csoportokat, ezért például - miközben a szabadságjogok önmagukban eltörölhetetlenek - az extrém nézeteket a szólásszabadság ellenére is szankcionálni kell, a szabad piac által létrejött monopóliumok visszaszorítása és kontrollálása pedig szintén egységes, jól felfogható társadalmi érdek, és így tovább.

Ha vannak - és elég nagy azoknak a száma, akik szerint vannak - káros trendek, többnyire elfogadott, de összességében destruktív szexuális preferenciák, párválasztási szokások, akkor bizony a szexuális szabadság sem kell, hogy totális és korlátok nélküli legyen, és ebbe a kérdésbe is bele kell nyúlni. Lehet, hogy például a hipergámia és a korlátlan promiszkuitás hosszú távon tönkreteszi a társadalmat.

Felvetődik a szexrobotok kérdése, a társkeresés szabályozása, mint megoldás, a monogámia, az erkölcs helyreállítása, valamint a társkeresésből kiszoruló tömegek integrálása.

Csak a félreértések elkerüléséért: Én nem vagyok incel, és ez a téma ma már messze túlmutat az incelkérdésen, nyugaton mainstream, mindennapi témáról van szó.

[link]

[link]

2023. okt. 13. 15:28
 31/97 anonim ***** válasza:
51%
#31: [link]
2023. okt. 13. 16:14
 32/97 anonim ***** válasza:
81%
Napi incel rinya.
2023. okt. 13. 16:17
 33/97 anonim ***** válasza:
80%

31, javaslom nézz utána annak mit jelent a nemi erőszak..

Egyébként a felvetésedből lejön, hogy abból indulsz ki, hogy nőből kevesebb van mint férfiból.

Fogadjuk el ezt a felvetést.

Ebben az esetben miért a nőket kell elosztani? Miért nem a férfiakat kell betáblázni a nők mellé?

De nyilvánvalóan ha elosztásról van szó, a legjobbakat soroljuk magasra, akik meg rossz genetikájúak, azokat alacosnyra - ezzel azt elérve, hogy ha nem jön ki a matek (és nem jön ki) akkor ők egyedül maradnak.

Szóval a nagy kérdés: mi változna az újraelosztással? Akik rossz genetikájúak, azok az elosztással csak garantáltan ki lennének zárva az egészből. Most legalább van esélyük.

2023. okt. 13. 16:19
 34/97 anonim ***** válasza:
89%

Nem nesze semmi, fogd meg jól válasz, hanem statisztikákkal alátámasztott.

Hivatalos adatok szerint, ha egy nőnek 6x akkora esélye van arra, hogy a partnere vagy a volt partnere öli meg, mint egy férfinak.

Az összes erőszakos bűncselekmény több, mint 70%-ának férfi az elkövetője (nemcsak gyilkosság, és nemcsak úgy, ha a női áldozatokat nézzük, ha férfi vagy, akkor is sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy férfi bántson, mint arra, hogy egy nő).

A nemi erőszakok 99%-ának férfi az elkövetője, és a pedofil bűncselekményeknek meg a 98%-ának.

A tipikus családmészárló, majd öngyilkos ámokfutóknak is majdnem mindegyike férfi.

Én ezek ellenére nem gyűlölöm a férfiakat, egyáltalán nem élek rettegésben, van párom is, és tisztában vagyok azzal, hogy a többség nem öl, üt, erőszakol.

De ha arról van szó, hogy mik a nemi különbségek azügyben, hogy ki hajlamosabb megölni, szétverni, megerőszakolni a másikat, esetleg gyerekeket molesztálni, akkor egyértelmű a kép, és elmehetsz a jó büdös francba, hogy komolyan pofát gyűjtöttél valahonnan ahhoz, hogy a "nők sokkal gonoszabbak", mert valaki beírta, hogy ha kényszerítenék, hogy szexeljen valakivel (akkor is erőszak, ha az a törvény), akkor még aznap este eltenné láb alól.

Ellenben ezek az elkövetők nincsenek kényszerítve semmire, és általában csak a beteg agyuk mocskos képzelgési vannak a tetteik mögött, pl. az, amit "szerelemféltésnek" csúfolnak.

2023. okt. 13. 16:19
 35/97 anonim ***** válasza:
90%

"Ha egy párról van szó akkor az nem erőszak akkor sem ha mesterségesen lett létrehozva a kapcsolat."

De igen, nemi erőszak. Akkor is ha nem mesterségesen lett létrehozva a kapcsolat, az erőszak, ha úgy hatol belém a férfi, hogy én nem egyeztem bele.

2023. okt. 13. 16:20
 36/97 anonim ***** válasza:
85%
Inkább elhíznék mint ilyen idióta fazonnal legyek kapcsolatban. Ennyit a vékony nők elosztásáról. 🤷‍♀️
2023. okt. 13. 16:32
 37/97 anonim ***** válasza:
89%

Jelenleg egyedülálló vagyok a saját döntésem alapján és bizony, nem jönnék össze akárkivel. Egy kicsit is értelmes és magát tisztelő nő vagy férfi nem áll össze akármilyen emberrel.

Te milyen jogon formálnál rám vagy bárkire igényt? Mennyivel vagy te jobb ember, mint egy emberkereskedő vagy erőszakoló? Ó, igen. Semmivel.

Imádok sportolni, sokat foglalkozok a testemmel, de inkább meghízok, ha ezzel elkerülném azt, hogy valami megkeseredett és sikertelen senki a személyes szexrabszolgájává tegyen. (A házasságon belüli erőszak is erőszak, kérdezz meg bármilyen ügyvédet.)

Kérdező, senkit nem érdekel, hogy milyen a szexuális életed. Nincs jogod senkihez.

22/N

2023. okt. 13. 16:38
 38/97 anonim ***** válasza:
94%
36 Mindjárt kitalálja, hogy a nők étkezése is szabályozva lenne + kötelező sport napi szinten😄
2023. okt. 13. 16:39
 39/97 anonim ***** válasza:
91%

Évekig nem olvastam gyk-t, gondoltam visszanézek egy kicsit, és lám, még mindig itt van a bolond, aki nők "újra elosztásáról" fantáziál. :D

2 éved volt arra, kérdező, hogy kigyúrd magad chaddé, és dughassad a stacyket. (mert a pirinyó agyad szerint így működik a világ)

Neked is jót tenne egy 2-3 éves pihenő.

2023. okt. 13. 16:41
 40/97 anonim ***** válasza:
0%
Én támogatnám, hogy ha egy nő eléri a 60 kilót (175 cm alatti magassághoz), akkor havi 5000, ha a 70-et akkor 10000, ha a 80-at akkor havi 50000 ft adód fizessen már most. Elmenne a kedvük a bádipózitivitítől és a "kikérem magamnak" attitüdtől.
2023. okt. 13. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!