Félév alatt milyen tanfolyammal lehet igazán fejleszteni az angol nyelvtudásomat a nem teljesen nulláról? Úgy tűnik egy fontos vizsgánál megkerülhetetlen lesz és így megérné egy passzív félévet erre rááldozni.
Milyen szinten? Ha nagyon speciális vizsga lehet jobb lenne magántanár, aki kimondottan azt nézi, hogy neked mi kell. Kimondottan nyelvi vizsga vagy a vizsga nyelve angol?
Nyelvtanfolyamról nem lehet előre megmondani, mivel attól is függ, hogy maga a tanár hogyan tanít.
Csak a nyelve lenne angol.
Viszont, ha rászánnék ennyi időt, akkor jó lenne mindent helyre tenni, hiszen nekem is érdekem a megfelelő angol kommunikáció.
Eddig azt hittem ellehet úgy lenni, hogy megérteni kb megértem a dolgokat. Csak úgy tűnik tévedtem, mert ez annak a hozadéka, hogy már nincs kötelező nyelvvizsga. Nekem mondjuk van vizsgám, de az egy dolog ugye.
"Csak a nyelve lenne angol."
Ebben az esetben érdemes olyat keresni, ahol tudod kimondottan annak a szaknak/szakmának a terminusát gyakorolni.
Pl. hiába mész el egy sima B2"-es tanfolyamra, ha neked gazdasági témában kell angolul vizsgáznod.
Köszi a tippet, akkor ebbe az irányba megyek el.
Mondjuk most még nincs probléma ezért is gondoltam a 3. félév után belemenni ebbe.
Rendben.
Amúgy a passziválásról valakinek van véleménye? Én ezt látom a járhatóbb útnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!