Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők újra elosztása megkerülh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők újra elosztása megkerülhetetlen?

Figyelt kérdés

A modern társadalmi berendezkedés új kihívások elé állítja az emberiséget; ma, amikor már jól láthatóvá és érezhető vált a szexuális forradalom negatív oldala, felvetődik a kérdés: ha a tulajdon és a javak újraelosztása évtizedek óta bevett gyakorlat, akkor miért ne lehetne szexuális újraelosztásról beszélni?

A szabadság és az emberi jogok nevében nem lehet szisztematikusan tönkretenni komplett társadalmi csoportokat, ezért például - miközben a szabadságjogok önmagukban eltörölhetetlenek - az extrém nézeteket a szólásszabadság ellenére is szankcionálni kell, a szabad piac által létrejött monopóliumok visszaszorítása és kontrollálása pedig szintén egységes, jól felfogható társadalmi érdek, és így tovább.

Ha vannak - és elég nagy azoknak a száma, akik szerint vannak - káros trendek, többnyire elfogadott, de összességében destruktív szexuális preferenciák, párválasztási szokások, akkor bizony a szexuális szabadság sem kell, hogy totális és korlátok nélküli legyen, és ebbe a kérdésbe is bele kell nyúlni. Lehet, hogy például a hipergámia és a korlátlan promiszkuitás hosszú távon tönkreteszi a társadalmat.

Felvetődik a szexrobotok kérdése, a társkeresés szabályozása, mint megoldás, a monogámia, az erkölcs helyreállítása, valamint a társkeresésből kiszoruló tömegek integrálása.

Csak a félreértések elkerüléséért: Én nem vagyok incel, és ez a téma ma már messze túlmutat az incelkérdésen, nyugaton mainstream, mindennapi témáról van szó.

[link]

[link]

2023. okt. 13. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
17%

Mi van a leszbikusokkal????

Őket is ujraosztanád?

2023. okt. 14. 07:58
 92/97 anonim ***** válasza:
81%

"Lehet irányítani kihez vonzódsz valamilyen szinten, pontosan úgy, ahogyan azt leírtad a végén saját magad. Meg kellene ismerni a másikat, és akkor talán másképp látnák a dolgokat."

Ha ez valóban így lenne, akkor az incelek sem lennének egyedül, csak ugye jön a szöveg, hogy " nem tehetek róla, nem áll fel rá a farkam".

A nőktől meg el lenne várva, hogy ne a férfi külsejére, hanem a "csodaszép" lelkére izguljanak fel.

Ezt a "megismerem és adok egy esélyt" szituációt már ismerem. Csak addig működik, amíg nem kell ágyba bújni az illetővel. Ott megáll a tudomány, mivel mi nők is vizuálisak vagyunk és ott nem elég az, hogy a férfi rendes, jólelkű.

2023. okt. 14. 08:11
 93/97 anonim ***** válasza:
69%

89-es, jóból mondom és építő jellegűnek szánva, de ez az a vonal amiről a saját érdeketekben is minél előbb le kellene jönni. Alapból a másik hibáztatása már gáz és visszatetsző normális embereknél (igen, nőknél is). Sőt, lehet mondani hogy szexista és ez is a nők előnye, de a helyzet az hogy ez a fajta dolog amire itt sokan picsogás szóval hivatkoznak (amit csináltok), az hímneműektől sokkal de sokkal inkább visszatetsző és vágylóhasztó. A férfiak többek között arról is ismerhetőek meg, hogy dolgokat megoldanak. Ha valaki meg folyamatosan csak picsog, az igencsak antiférfi képet állít ki magáról. Az pedig többek között vágylóhasztó, bár sok más problém is van vele. De nem kifejezetten ezért írtam ezt a kommentet. Szóval jöjjön a lényeg, mi az ami leginkább visszatetszést keltő, és amivel fel kellene hagynotok a nőktől függetlenül is, hiszen minden másban is nagyfokú önsorsrontás!

Szóval az előtted lévő kommentelő megpróbált neked segíteni. Ha nem lett volna ez a válasz, én is maradtam volna azon a nyomon amiket írtál statisztikát, és megkérdeztem volna hogy ez honnan való statisztika, tényleges párkapcsolatokat mértek fel, vagy a tinderről való? Mert utóbbi esetében ebből is kell kiindulni, hogy az mit jelent. Szexpiac és semmi több, nem pedig valós párkapcsolat és realitás. Viszont ő továbbment, adott neked emellett jópár értelmes és racionális magyarázatot is erre a helyzetre, illetve neked segítő tanácsokat. Konkrétan az egyetlen járható út, mint önfejlesztés. A másik út ugye nem vezet sehova, amit jelenleg csináltok, a panaszkodás meg mások okolása. Szóval adott egy értelmes és empatikus segítő szándékú választ neked. Erre te tolod tovább a hülyeséget mintha mi sem történt volna, hogy de igen, lehet irányítani a vonzódást, és oldja csak meg a másik, nem a ti hibátok ami van :D Annyira tipikus, és van amikor már fájdalmas is ezeket ismételve látni. Iszonyat bele vagytok ragadva ebbe az egészbe, és ez a fajta önsorsrontás ami minden ilyen incel kérdésben visszaköszön.

Másik ilyen kimagyarázásod volt a genetikával takarózás. Te magad mondod intelligens vagy, hát akkor használd? Nézd meg a történelmet, rakat ember van aki siránkozhatott volna hogy genetika, mert pl nagyon nem nézett ki jól. Mégis elért egy csomó mindent, és sokaknak voltak női, szeretői, sőt akár családja felesége is. Kiemelném a lényeget, elért dolgokat, és tette a dolgát férfiként. És ez vonzó, és ahogy a valós példákon láthatod, ezen át is valóban el lehet érni csomó eredményt a nőknél is.

Gyanítom csak annyit értem el a kommentel hogy újabb kifogások fognak jönni. De ha esetleg 10 incelből már 1 fejében is némi fény gyúlt, akár csak egy pillanatra, és kétely ébredt az incel dolgok felé, akkor már megérte.

2023. okt. 14. 10:41
 94/97 anonim ***** válasza:
82%

"Lehet irányítani kihez vonzódsz valamilyen szinten"

Uram atyám... NEM LEHET. Az, hogy valakihez mennyire vonzódik az ember, elég hamar eldől.

Nekem vannak olyan tulajdonságok külsőre és belsőre is, amelyek azonnali hatállyal ellehetetlenítik a vonzalmat, mert undort keltenek.

"Meg kellene ismerni a másikat, és akkor talán másképp látnák a dolgokat."

Húúú, mennyi ilyen toxikus csávóval találkoztam fiatalon. :)

Először az volt a baj, hogy túl sokáig beszélgettem és túl kedves voltam velük, szóval, amikor visszautasítottam őket, akkor megvádoltak, hogy direkt szórakoztam velük, meg a saját egómat húzattam fel velük. Mintha jelentene bármit az egómnak/önbizalmamnak az ő csaholásuk...

Pár ilyen élmény után rászoktam arra, hogy hamar rövidre zártam a dolgokat, hogy tiszta legyen, ne legyenek felesleges körök, hamis remény, stb. Akkor jött, hogy talán meg kellene ismerni a másikat, mielőtt döntök, merthogy így hogy képzelem, hogy rögtön kizárom, hogy akarok tőle valamit... :D

Hát lol.

Ezzel azt érték el, hogy már jött a durvább hangvételű "hagyjál már békén a francba", kiszakadt belőlem, pedig alapvetően kedves voltam.

"De tehetnek róla, mert ha meg sem akarják ismerni az embert, akkor nem is fog kiderülni hogy esetleg van-e benned olyan dolog, ami megfoghatná a másikat."

Nem fogod fel, hogy van olyan, hogy nem akar megismerni?

Nem érdekled.

Nem fecsérli rád az idejét és a tiedet sem akarja húzni.

Tartsd szépen tiszteletben.

"Nem hencegésnek szánom, de pl. jóval intelligensebb vagyok az átlagnál."

Kétlem.

"Viszont nem tudom ezt megmutatni, mert a külső miatt szóba sem állnak a nők velem. Akkor mégis hogyan? :D"

Keress olyat, aki szóbaáll, ennyit tehetsz.

Amúgy nekem alapvető, hogy olyan párom legyen, aki intelligensebb az átlagnál, de ha egy külsőre nem megfelelő pasi hozza ezt, azzal semmit nem tudok kezdeni, nem fog érdekelni soha, és ez így van jól.

Tudom, hogy sértő és igazságtalannak éled meg, de fel kell fogni, hogy ha a külsőd nem tetszik a nőnek, akkor nem ő a rossz, hogy nem akar tőled semmit. Ritka undorító dolog erőltetni magad.

"De az, hogy sok gyökér van, erről én nem tehetek. Mégis azt látom, hogy a nők inkább a gyökereket választják, mint az értelmeseket a való életben."

Azért választanak gyökereket, mert azok vannak többségben, és alapból nagy esélye van annak, hogy az is gyökér, akit elsőre normálisnak hitt az ember.

Másrészt pedig, megjegyzem, elég óvatosan kezelem, amikor egy hozzád hasonló azt állítja, hogy xy nő gyökeret választott.

Igazából sokan eljuttok oda, hogy bárki gyökér számotokra, akivel együtt van egy nő és nem ti vagytok. A rejtett nárcizmus megnyilvánulása az, hogy folyamatosan meg van győződve csomó sikertelen férfi, hogy ő belsőre csodálatos, sokkal jobb, mint a "jóképű férfiak" többsége.

Majd én eldöntöm, hogy számomra ki a gyökér és ki nem.

Az én párom is lett gyökérnek titulálva 2 rám hajtó csávó által is. Az egyik meghallotta, hogy a kollégámnak mondtam egyik reggel, hogy nincs annyira jó kedvem, mert összekaptam a párommal reggel. Fogta magát és pár nap múlva nekiállt nyíltan nyomulni rám, amikor meg elküldtem, és megjegyeztem, hogy 1000000 éve tudja, hogy van párom, akkor beszólt egy olyat, hogy ő csak kiutat akart nyújtani a sz.ar kapcsolatomból, mert ő sokkal jobban megbecsülne, ő sose veszekedne velem. :D Innen látszik, hogy semmit nem tud egy hosszú, komoly kapcsolatról (elkerühetetlen, hogy néha összekapj azzal, akivel együtt vagy, együtt élsz) , hanem csak egy képzelgő kis csicska.

De ezek után állandóan hallottam vagy mástól visszahallottam, ahogy nyomja a szövegeket, hogy a nők önsorsrontók, a nők inkább gyökerekkel vannak együtt, a nők imádják a drámát, a nők felszínesek és inkább a veszekedős, agresszív szépfiú kell, én vagyok az élő példa sok más nővel együtt (holott SOHA nem volt agresszív a párom), ő sokkal de sokkal jobb, ő tökéletes társ lenne, csak a külseje miatt nem kap esélyt.

A másik csávó bepróbálkozott, elutasítottam, majd stalkolt fb-on, és az egyik régi képem alatt megtalálta a párom trollkodó kommentjeit. Alig 20 évesen írta őket, "inside joke" volt, tehát nem érthette teljesen olyan random ember, aki nem ismerte a komment hátterét, valamint a párom szereti az abszurd, sötét humort, meg akkoriban csinált olyat, hogy viccből minden létező helyesírási hibát beletett az ilyen poénkodós troll kommentjeibe (tehhát nem lehet komojan veni hogy ténnyleg ilyen hejjesirással ír). Ezek után a csávó írt egy dühös levelet, hogy látta, mekkora ostoba bunkó a párom, azt hitte, hogy én normális nő vagyok, nem kellett volna előadnom magam. És, hogy ő megnyugodott, hogy azért nem kel nekem, mert én is csak a bunkó sz.arházik után megyek, így nem is tudom felfogni az ő értékeit. Erre odaidézte a 9 évvel azelőtti kommentet, amit amúgy sem érthetett, valamint ettől függetlenül is észrevettem, hogy egyáltalán nem érti az abszurdabb humort.

Ezek pedig csak a saját páromra érkezett hülyeségek, igazából több tucat másik példát láttam arra, hogy pár ilyen megkeseredett csávónak minden másik férfi hülye, bunkó, gyökér, aki jól néz ki és ki is jutott neki társ.

Persze olyanra is több tucat példát láttam, hogy valóban gyökérrel áll össze a nő, nekem is voltak sikertelen kapcsolataim, ahol orbitálisan gáz volt a csávó.

De inkább majd elhiszem a saját szememnek és adok a saját ítéletemre (a nőt is meghallgatva), minthogy bekajáljam simán egy fancsali, mellőzött, irigy pasinak (incelnek).

2023. okt. 14. 12:30
 95/97 anonim ***** válasza:
81%
Velem olyan volt, hogy kaptam szülinapomra egy csizmát és kabátot a páromtól és visszahallotam, hogy az egyik férfi kolléga kibeszélt, hogy na, én is olyan vagyok, aki csak a pénzre megy, vetet magának dolgokat, nem gondolta volna, csalódott bennem. Közben én is ugyanolyan értékben vettem ruhát a párom szülinapjára, év közben meg nem nagyon veszünk egymásnak ilyesmit. Ezek minden elejtett félmondatba belemagyaráznak valamit.
2023. okt. 14. 12:56
 96/97 anonim ***** válasza:
70%

96

Nem minden férfi. Szó sincs róla. Csak ezek a sikertelen, béna, folyton visdszautasított, megkeseredett "férfiak", vagy azok, akik egyenesen incelek. A férfiaknak ők egy szerencsére elég szűk rétege.

2023. okt. 14. 13:00
 97/97 anonim ***** válasza:
73%

96 Összekevered a 95-öst az undorító stílusban fröcsögő, folyamatosan nyavikoló, minden nőre köpködő incelekkel. :)

Érdekes, amikor az incelek pampognak, hogy MINDEN nő aranyásó, felszínes, szemét, gonosz, hisztis stb stb, akkor nem mész hőbörögni az általánosítás miatt. Mily meglepő.

Nem mellesleg egy büdös szóval nem írta a kommentelő, hogy az összes férfi ilyen, ezt neked sikerült odavizionálod 2 fröcsögés között.

2023. okt. 14. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!