Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyent miért csinálják a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyent miért csinálják a nők?

Figyelt kérdés
Jelzett a telefonom, hogy egyezés van a Badoon, így írtam a hölgynek. Pár perc múlva ránéztem a telefonra, és az üzenetem sehol, mert letiltott. De akkor minek jelöl, ha utána szinte egyből tilt is?
2023. okt. 11. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is véletlen húzhatott jobbra.
2023. okt. 11. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Az elejen random dobal mindenkit fel a rendszer. Az ember meg gyorsan huzza jobbra balra jobbra jobbra jobbra balra mikozben azt sem tudni kiket huzgál. Csak nyomogat osszevissza.

En is.lájkoltam már olyanokat is akik nem is kellenének mert az adatlapot fel se dobja

2023. okt. 11. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:

én is szoktam mellényomni xD megesik :'D

F.

2023. okt. 11. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem kötelezi semmire, ha jobbra húzott. De tegyük fel, hogy igen.

Mivel jobb, ha elbeszélget veled pár napig, aztán mikor randira hívod, megmondja, hogy bocs de nem.

Megteheti ezt is, hisz a beszélgetés se kötelezi semmire. De tegyük fel, hogy igen.

Mikor van joga külön engedély nélkül koccolni?

Beszélgetés után randira menjen, ha ott megjelent és megitta a nyomorult kávéját, akkor gyakorlatilag a lelkét eladta, mert ez után a MINIMUM egy kis pipa a kocsiban, és hol a vége? Házasok vagytok két gyerekkel, és már te küldenéd el?

Ne legyél már nevetséges, hogy az ismerkedés során BÁRMIKOR ne gondolhassa meg magát.

Amúgy meg akkor inkább már rögtön az elején, mikor nem fektettetek bele energiát.

2023. okt. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!