Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Vajon csak egyszeri alkalmat akar? Vagy csak kíván engem?
Van egy srác, akivel egy varosban lakunk, amióta ismerem, helyesnek tartom nagyon(tudjátok, az az "elérhetetlen" kategória). 2 hónappal ezelőtt írt nekem szülinapomkor és elkezdtünk beszélgetni. Pozitívan csalódtam benne, mert amikyen beképzeltnek tűnik nagyon aranyos és értelmes. Nagyon sokat beszélgettünk és sokszor találkoztunk. 5. talin megcsókolt, és utána már minden alkalommal ez volt. Egy hete küldtem neki egy "szexisebb", melltartós képet, és azóta csak a szexről tud beszélni folyamatosan, pedig nem is vagyunk még együtt. Mondtam neki, hogy csak akkor lehet erről szó, ha összejövünk, de úgy csinál, mintha nem is látná, higy ezt írtam, csak hogy oda van a nagy melleimert stb. Olyan szempontbol kiábrándultam belőle, higy milyen jó fej srácként ismertem meg, most meg csak a szexről tud beszélni. Lehet normális csak nagyon kíván engem? Vagy csak arra kellek? Egyszer mondta, hogy összejönne velem, de azóta nem beszélt és nem is akart róla beszélni. Adjam be a derekam, hátha utána összejön velem?
A válaszokat előre is köszönöm! 23/L
Lehet akart valamikor, de lehet ő meg emiatt ábrándult ki. Attól hogy odadobod magad és beadod a derekad valószínű nem fogsz kelleni neki többre, sőt, még sérülsz is mellette ha te meg ebben reménykedsz. Kérlek, gondolkodj már egy kicsit🙏 engedd el a srácot, keress mást akinek nem kínálod magad tálcán lehetőleg, mielőtt azt is elszúrod ez ilyen mozdulattal. És kérlek, ha kapcsolatot szeretnél értsd meg előbb hogyan működik a férfiak nagy része, a saját érdekedben mondom, mert ennél butább és naívabb kérdést régen nem olvastam, nem degradállak csak őszinte vagyok...
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!