Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerüen nem tudom mit akar, mi a szándéka, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Szóóval én egy 14/L vagyok.

Nagyon tetszik egy fiú,aki 1 évvel kisebb nálam,de ez engem egyáltalán nem zavar,sőt nagyon aranyos és komolyan gyönyörü szép.De nemtudok kiigazodni,arról hogy mit akar.Mikor megismertem nagyon sokat beszélgettünk,hazakisért,nagyon vicces és ugyanakkor félénk is.Szeret fesztiválozni mikor ott vagyok.De neki mindig más-más lányok tetszenek,de ugyanakkor érzem ,hogy mikor mellettem van(mivel egy a baráti körünk),hogy kipirul,másképp beszélget.Attól totál kiakadok hogy minden lánnyal olyan könyen beszél,piszkálja öket,még a barátnőimet is,de velem alig beszél.Néha csinál egy olyan,hogy felhiv és beszélünk 1-2 hetet telefonom órákat,kihiv,egyet sétálunk,de aztán mintha misem történt volna,egyböl már nem hiv,alig köszön.Szóóval elég bonyolult ez a sztori,de várom a véleményeket eről.Amugy ez a dolog több mint egy éve megy,még mindig tetszik,sőt egyre jobban és nem tudom kiverni az eszemböl.Komolyan más nem is tetszik,csak Ö.Ja és hiába mondjátok azt hogy felejtsem el,mert nemmegy,már annyi mindennel próbálkoztam.Már csak mikor meglátom pillangók röpködnek a gyomromban

2011. aug. 24. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
13 éves gyerekként még nem tudja mit akar. Még nagyon fiatal. Mint leírtad mások is tetszenek neki, nem tud választani. Hagyd szerintem őt még pár évig.
2011. aug. 24. 00:14
 2/7 Ivan Iljics ***** válasza:

Mit akar? Nagy valószínűséggel semmit.

12-16 éves kor között elég kevés tartós kapcsolat születik mivel az egyén fejlődik és függetlenné válik a szülőktől. Ilyenkor az ember nincs teljesen tisztában azzal hogy pontosan mire van szüksége.

Összegezve: Nem éri meg. Ne strapáld magad.

Más nem is tetszik? Nem véletlen, azért van mert pillantásra se méltatod őket. Túlságosan a srác körül forognak a gondolataid.

Alapvetően az a véleményem hogy vagy kivársz és remélsz azután csalódsz, vagy felhagysz az ábrándozással és elérhetőbb fickó után nézel.

2011. aug. 24. 00:19
 3/7 A kérdező kommentje:
De amíg nem tudom hogy ö mit akar,addig nem tudom mit csináljak.De ha elejébe állnék és megkerdeznem szemtöl-szembe tölle kiröhögne,szó szerint.Tudom hogy az lenne a legjobb ha elfelejtenem és keresnék mást,mert igen akadna más aki sokkal elérhetőbb,de annyira tetszik,hogy azt le sem tudom irni.
2011. aug. 24. 00:37
 4/7 A kérdező kommentje:
A multkor mikor mentem haza,megöleltem.Kimondhatatlanul jól esett.S főleg ,hogy visszaölelt sőt meg is simogatott.Még a hideg is kirázott.Már ugyis vártam 1 évet,talán még várok.Közben flörtölgetek MÁS fiukkal :D
2011. aug. 24. 00:42
 5/7 Danee502 válasza:
100%

Hogyha ezért kiröhögne, akkor még nagyon éretlen...

Ezzel nincs mit tenni, várni kell, míg benő a feje lágya..

2011. aug. 24. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Pillangók röpködnek a gyomrodban? Szerintem sürgősen menj el orvoshoz, mert ez a veszélyeztetett terhesség egyik jele.
2011. nov. 16. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Na ne mond :P :)) Pfff...inkább irtál volna valami értelmeset.
2011. nov. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!