Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szimpatikus a csaj, de borzasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpatikus a csaj, de borzasztó múltja van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, akivel egész hamar összhangba kerültünk, dumálgatunk, mondhatni szerelmesek vagyunk egymásba.. Viszont ahogy nyílik meg a csaj, egyre több olyan dolgot tudok meg róla, amivel elriaszt magától. Ő a fiatalabb, és a tapasztaltabb is. Nagyon tapasztaltabb. Nem mennék részletekbe, viszont nekem mesélt olyan dolgokat, amik miatt tele vagyok kérdőjelekkel, hogy biztosan rá van-e szükségem.

Fiatalok vagyunk, 2 év van köztünk, viszont nekem ő lenne az első barátnőm. Már amiatt is tartok tőle, hogy nem túl romantikus alkat, én azért el szeretnék menni vele randizgatni meg ilyenek de ő már szexelni akar, plusz a nőiessége is megkérdőjelezhető. Nem vagyok benne biztos, hogy őt szeretném legelső barátnőként, viszont amiatt is tele vagyok aggályokkal, hogy -a fiatalságom ellenére- abban is biztos vagyok, hogy több ilyen szituáció, hogy közel kerülök egy lányhoz, nem lesz. Amúgy aranyos, meg közvetlen, meg sokat dumálunk hívásban, csak most valahogy válaszút elé helyeztem magamban, mert nem bírok dönteni. Ha nem ilyen múltja lenne, akkor még talán azt mondanám, hogy meg lehet próbálni, de most rengeteg bennem a kérdőjel.

Mit csinálnátok a helyemben? Gyomorgörcsöm van ha rágondolok, de egyszerre érzek szeretetet és dühöt. Napok óta őrölnek ezek a dolgok, de nincs kivel megbeszéljem ezeket sajnos. Borzasztóan el tudok köteleződni ebből a szempontból, de most úgy érzem, hogy jobb idejében kiszállni ebből a kerékből, mint már akkor kiugrani belőle, amikor benne vagyok.

2023. szept. 30. 21:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
4%
Most te lennél a sztoriban a nő aki fél az első szextől? Ez a mai világ vmi kiboríto
2023. szept. 30. 21:12
 2/21 anonim ***** válasza:
51%

Te most irigykedsz rá, hogy volt része sok szexben míg neked nem, vagy értéktelennek tartod, de ha túl lennél ugyanannyi partneren minimum mint ő lehet, akkor is zavarna, mert lehetséges hogy az a típus vagy, aki szerint a nő legyen hamvas, míg a férfi Casanova csak azért, mert két tojás és egy kolbi/virsli van. Esetleg tapasztalatlan vagy és félsz, hogy beégsz. Viszont szerelmes egyáltalán nem vagy, csak a lehetőséget látod benne részben.

Egyszerűen nem való ő hozzád, keress ártatlan kislányt, aki csak sötétben, paplon alatt havonta egyszer misszionárius pózban hajlandó szexelni és nem szereti az orális/anális szexet se. Sok sikert!

2023. szept. 30. 21:17
 3/21 A kérdező kommentje:
2) vicc nélkül, ilyet keresek. Nem vagyok rá se irigy, se semmi, csak egyszerűen nehezen tudnám magamban ezeket a dolgokat elengedni. Plusz én valahogy nem akarok ugyanennyi partneren túllenni, világ életemben első és utolsó párkapcsolatot kerestem, ezért is nyíltam meg borzalmasan kevés embernek.
2023. szept. 30. 21:24
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves vagy?
2023. szept. 30. 21:28
 5/21 anonim ***** válasza:
55%
Döntsd el hogy vársz még kitudja meddig, ezzel a szép, de jócskán elavult mentalitással lehet örökké, vagy úgy leszel vele hogy itt egy tapasztalt lány, akivel mindent megtanulhatsz, aztán lesz ami lesz.
2023. szept. 30. 21:40
 6/21 anonim ***** válasza:
35%
Barátom ha ennyire pipogya, önbizalomhiányos alak vagy akkor a közelébe sem fogsz jutni soha a "dolgoknak". Fel akarsz zárkózni, vagy szorongatni egész életedben? Na ezt döntsd el és tudni fogod mit csinálj.
2023. szept. 30. 22:49
 7/21 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem dobd. Első szexre, de még többedszerre is undi az ilyen rifke. Ezt ahogy így ide kiírtad, nem is kérdés.

Normálisabb lányt szeretnél, az való hozzád, ne alázd magad ezzel a szutyokkal.

Találsz te jobbat is ezt innen megmondom.

2023. szept. 30. 22:51
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

Engedd el. Egyszerűen más az életfelfogásotok. Te bepánikolnál attól hogy ha első alkalommal leszopnak hogy behorpad a homlokod. Másik 100 srác meg oda lenne a gyönyörtől egy ilyen csajtól.

Az olyanokról mint a #7 az jut eszembe hogy mi a különbség a k.rva és a büdös k.rva között. A k.rva mindekivel lefekszik a büdös k.rva csak vele nem. A saját lúzersége miatt beszél így.

2023. okt. 1. 00:22
 9/21 Noren1989 ***** válasza:
22%

Hàt, Bàstya, a helyzet az, h ez a csaj max pàr éjszakàra lesz jó neked.

Én nem fűznék hozzà nagy reményeket pàrkapcsolatilag, de ha màr ennyit beszélgetnék vele, hagynàm, h alàmfeküdjön.

2023. okt. 1. 04:36
 10/21 anonim ***** válasza:
58%
Adjátok itt a tanácsot hogy váljon pont olyanná mint a csaj. "fuuh ez egy riherongy mert van egy kis tapasztalata az életben, ami megbocsáthatatlan egy lánytól........ szóval használd párszor úgy tudod hogy semmi többet nem akarsz tőle" retard proli logika.
2023. okt. 1. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!