Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpatikus a csaj, de borzasztó múltja van. Mit csináljak?
Megismertem egy lányt, akivel egész hamar összhangba kerültünk, dumálgatunk, mondhatni szerelmesek vagyunk egymásba.. Viszont ahogy nyílik meg a csaj, egyre több olyan dolgot tudok meg róla, amivel elriaszt magától. Ő a fiatalabb, és a tapasztaltabb is. Nagyon tapasztaltabb. Nem mennék részletekbe, viszont nekem mesélt olyan dolgokat, amik miatt tele vagyok kérdőjelekkel, hogy biztosan rá van-e szükségem.
Fiatalok vagyunk, 2 év van köztünk, viszont nekem ő lenne az első barátnőm. Már amiatt is tartok tőle, hogy nem túl romantikus alkat, én azért el szeretnék menni vele randizgatni meg ilyenek de ő már szexelni akar, plusz a nőiessége is megkérdőjelezhető. Nem vagyok benne biztos, hogy őt szeretném legelső barátnőként, viszont amiatt is tele vagyok aggályokkal, hogy -a fiatalságom ellenére- abban is biztos vagyok, hogy több ilyen szituáció, hogy közel kerülök egy lányhoz, nem lesz. Amúgy aranyos, meg közvetlen, meg sokat dumálunk hívásban, csak most valahogy válaszút elé helyeztem magamban, mert nem bírok dönteni. Ha nem ilyen múltja lenne, akkor még talán azt mondanám, hogy meg lehet próbálni, de most rengeteg bennem a kérdőjel.
Mit csinálnátok a helyemben? Gyomorgörcsöm van ha rágondolok, de egyszerre érzek szeretetet és dühöt. Napok óta őrölnek ezek a dolgok, de nincs kivel megbeszéljem ezeket sajnos. Borzasztóan el tudok köteleződni ebből a szempontból, de most úgy érzem, hogy jobb idejében kiszállni ebből a kerékből, mint már akkor kiugrani belőle, amikor benne vagyok.
Elmodaná valaki hogy miért mindenkinek ennyire radikális a felfogása ezen az oldalon? Miért jó ha a csaj szűz és ugyan mitől lenne normális, sőt kívánatos az olyan, aki úgy cserélgeti a f*szt mint te a zoknidat? Csak ez a két véglet van?
Egyébként a nőknek legalább felének több tapasztalata szokott lenni, mint a pasijának valaha is lesz, a férfiak meg amúgy is többet szoktak hazudni, mint amúgy ami a valóságban megtörtént. Ne érdekeljen hány volt eddig neki vagy hogy szűz-e vagy nem, tisztázd le magadban te mit akarsz a csajtól és mérlegeld magadban teljesíti-e annak a feltételeit, ha nem kuka, ha igen akkor meglátod mi lesz ebből. Ne bízz senkiben! Mindig úgy kell védekezni szex közben, mintha arra számítanál, hogy elkapsz valamit! Mindenki azt hazudik amit akar, ennyire azért nem kell megbízni a másikban.
Komolyan nevetséges az ami itt megy, egyrészt full tabu a nőnek a múltja, másrészt amúgy is tök normális, ha 10+ faszi volt a lába között már 20 évesen? Hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!