Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdeklődik utánam valaki, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődik utánam valaki, mit ne csináljak, mit csináljak? Nem akarom elrontani.

Figyelt kérdés
Érdeklődik utánam egy fiú, életemben most először. Nem akarom elrontani, megismételhetetlen alkalom, főleg hogy nekem is tetszik a fiú. Nem merem önmagam adni, se felvállalni azt, hogy sose volt még senkim. Nem merek határt szabni se, mert nem akarom az első csókot például egy olyannal, aki 3 év múlva azt se fogja tudni, hogy ki vagyok.
2023. szept. 30. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Önmagad add! Ha őt zavarja, hogy nem volt párod stb stb akkor nem szerelmes beléd, szóval örülj hogy megszabadulsz tőle.
2023. szept. 30. 19:34
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
20%

Semmit se csinàlj, csak add a buta tyúkot!

Eddig meggyőztél, jólesz.

2023. szept. 30. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Ne stresszelj. Add önmagad. Azt kell szereznie. Nem játszhatod meg magad örökké
2023. szept. 30. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

"megismételhetetlen alkalom" - mint minegyik.

Ha nem vállalod magad, olyat kapsz, amilyet nem kérsz.

2023. szept. 30. 20:05
 5/10 A kérdező kommentje:

"szóval örülj hogy megszabadulsz tőle"

Ezeket miért mindig olyanok mondják, akiknek sose volt ilyen problémájuk, sőt még válogathatnak is a lehetőségek közül?

2023. szept. 30. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem értelek, 5-ös, ezt kinek mondtad?
2023. szept. 30. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Nekem, az elsőnek!

Te honnan tudod, hogy nem volt benne részem? 22 évesen volt először csókban, kézfogásban, szexben részem. Nem adtam esélyt olyan fiúknak, akiket zavart, hogy tapasztalatlan voltam, vagy akiket izgatta, de csak szex erejéig. Kölcsönös zerelemből történt az első alkalom, de 22 éves koromig (bár most is) is önmagam adtam. Akinek nem tetszett nem tetszett és kész. Jött olyan, aki nemcsak a lyukat látta bennem. Ha te meg akarod magadat játszani tedd meg, de nem fogod tudni fenntartani a látszatot örökké. A kétszínű hazug kígyókat sokan rühellik nemtől függetlenül. De te tudod, ha szerinted értéktelen vagy szüzen, akkor hajrá! 🤷

2023. szept. 30. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En ezt hivom aldozatmentalitasnak. Feladod onmagad, nem szabsz hatarokat, tokeletes predava teszed magad. Itt mar csak a masikon mulik, hogy mennyire el vissza ezzel a helyzettel. Marpedig nagyon palastolnia sem kell magat, barmit el fogsz hinni neki.
2023. szept. 30. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak add önmagad, lásson rajtad, hogy már rég látni akartad a fiút és nagyon tetszik...
2023. okt. 1. 02:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Sőt odamehetsz kezdeményezni, ha már ennyire kell neked és nem akarsz várni :)
2023. okt. 1. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!