Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak olyankor amikor tetszik valaki???? de az a valakinek már Van párja,de az a valaki úgy érezteti velem hogy érdeklődik irántam.
Nem vagyok egy szívtelen se egy kapcsolat romboló,de amikor megtetszett még nem tudtam hogy van párja .
Mellesleg egy munkahelyen dolgozunk én, ő ,és ,a párja is!
ALAP, hogy melóhelyen, munkatárssal nem kezdünk, pláne, ha ott a párja!
Nem fosol, hogy rád fog egy lopást, vagy sikkasztást, ha kiderül a dolog?
Ebből a szerelmi haromszogekbol en a helyedben ki maradnek.
Egyebkent gondolj bele valoszinuleg a kulsodet nezi azaz ha megcsalna a baratnojet akkor az ilyen ugyanugy megtenne barmikor veled is
Lehet, h veled csak barátkozna mert szimpi vagy és nincs mögöttes tartalma.
Én is voltam már hasonló szituban, jött a melóhelyre egy új csaj, nekem szimpi volt, láthatóan én is neki, szóba elegyedtem vele egy pár mondat erejéig. Majd amikor megint összefutottunk, már nem állt velem szóba és az elkoövetkezendő időben láthatóan került, elfordult ha látott. Csak tippelni tudok, h talán látta a fészbukon ha van párom és ő máshogy gondolta ezt az egészet. Bár a csavar az, h neki is van párja és megvolt már akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!