Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők társkeresőre a "LEGYEN EGZISZTENCIÁD!" megjegyzést pontosan milyen férfiaknak írják ki?
Szerintem normál érett személyisége utal az, ha valaki képes az értekrendjének, eletstílusának megfelelő elvárásokat kialakitani és azok mellett kiáll.
Ez mindenkinél más, én pl az első pár randin nem adnám ki a címemet, és én az ilyen fuvarozás típusú pasiktól inkább menekülnék.
De különbözők vagyunk, a párkeresés arról szól, hogy egymásnak való emberek megtalálják egymást.
# 50
nem gondolom hogy ez golddiggerség.
Olyan pasi akit el kell tartani az vagy még gyerek vagy nem dolgozik.
Érthető hogy ilyennel nem működhet semmi.
Az általad említett autóval fuvarozgatást úgy hogy még párkapcsolatban sincsenek egymással, csak randiznak, személy szerint azért tartom problémásnak és részesítem előnyben a találkozást a randi helyszínen mert ez az apró erőfeszítés a nő részéről hogy eljön saját magától ez jelez egy alapvető emberi tiszteletet, alapszintű érdeklődést a férfi iránt aki meghívja vacsorázni stb.
Az amit mondtál hogy ha nem megy érted akkor már vége is, ez azt mutatja hogy nem érdekel téged valójában, igazából nem randizni akarsz, nem érdekel az a férfi,csak kell valaki aki fizet egy vacsorát, eltaxiz ide oda stb.
52
Egyrészt, nem válaszoltál a feltett kérdésemre, te hogyan látod magadat?
Csakmert undorito modon azt ecsetelted, hogy hogyan használnád ki hazugsaggal a nőket, hogy b*ssszanak veled! Féreg vagy!
Másrészt, ha eltekintek attol, hogy egy féreg vagy, és válaszolok; Hát nem! Nem csak azzal nem működik, aki nem dolgozik, hanem olyannal sem, aki nem keres minimum annyit mint én. Ugyanis, ha ez áll fenn, akkor két lehetőségem marad: 1, lejjebb adok a megszokott életszinvonalammal. Ez ugye nem opcio. 2, Fizetem az ő részét is, ami megintcsak nem opcio nyilván.
Forditva! A pasi részéről elvárom azt az aprócska dolgot, hogy eljon értem. Neki kell lenyügöznie engem, nem forditva. Ezer másikkal mehettem volna, de én őt választottam. Tehát, a minimum, hogy eljön értem, és aztán haza is hoz! És legalább kapok egy képet az anyagi hekyzetéről is Nem kell, hogy amugy eltaxizzon ide-oda! Van autóm. Elmegyek ahova kell, de kapcsolatban nagyon gáz, ha nekem kell furikázgatni a pasit, mert neki nincs...
# 53
ez az állítólag egyes férfiaknak
megugorhatatlan high-end életszínvonalad pontosan mit takar?
Csak hogy el tudjam képzelni?
Vagyonban, fizetésben, autó értékében?
54
Semmi extra!
Ami nekem is van, amit én is megteremtettem. Nem sok mindent értem el, tudom, de amikor valakinek még ezt a minimumot sem sikerült, az azert eleggé gáz.
Tételesen:
Sajat lakás, (nekem egy 1.5 szobás lakásom van, még 4M ft hitel van rajta, de ez hamar lemegy már) egy kozepkategorias biztonságos auto, (egy opel corsam van) atlagos 6-700 ezres fizetés.
# 55
A kommunikációdban érződő feszültségből arra tippelek voltak férfiak akik ilyenek voltak és sok időt pazaroltál el ez miatt?
Vagy szinte csak ilyenek vannak és nem találni olyat aki tudja hozni ezt a szintet?
56
Már nem adok esélyt ilyennek. És igen, voltak! Ismerkedéskor, mondta, hogy nincs autója, se jogsija, de minek az, ott a tömegközelekedés... Aztán adtam esélyt, (fiatal voltam) es a kapcsolatban, már valahogy egyik sem akart felülni a vonatra, hisz nekem van autóm 🖕🖕. Meg, dobjam el ide-oda, hisz nekem van autóm! ...
Nem régen kipróbáltam az online ismerkedést, hát kár volt. Egyszerüen döbbenet, hogy mennyi csóró goldogger férfi van. Szingli is, és párkapcsolatban is.
Amikor véletlenül rám írt egy független pasi, és megtudta, hogy saját lakásom van, hirtelen rengeteg közös terve lett, és kb szeret stb. Wtf???? Egyből költözött volna be hozzám a mamahotelből!
Emiatt most a külföldi férfiak felé fordultam, és van is most párom, 5.hónapja. Meglátjuk mi lesz...de ezt soha többet! Nyilván fontosak a belső értékek is....de ha csak ezt tudja felmutatni, akkor nem fog működni. Ugyanakkor, ha csak egzisztenciát tud felmutatni, akkor sem fog működnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!