Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most a nőknek mégis fontos az egzisztencia a társkeresésben,miért nem elég ha van a pasinak egy kis lakása,meg Suzukija?
Nyaralni évente pár nap valahol olcsóbb helyen az országban.
Akkor miért találják ezt kevésnek a nők?
Van olyan nő, akinek elég, de te valószínűleg nem őket hajkurászod. Az egzisztencia meg nem mindenkinek ugyanazt jelenti. Nyilván egy Zimány Lindának ez nem egzisztencia.
Én amúgy nem tartom magam kifejezetten nagyigényűnek, nekem pl. a kocsi nem is fontos, meg fizetem a saját részem a programokból, de olyan férfi pl. nem kéne, aki nem hajlandó külföldre menni nyaralni - nekem az kulturálódási szempontból fontos.
Milyen Suzuki? Egy 8 milliós vagy egy 400 ezres :D
Az utóbbi nem egiztencia.
Amiket felsoroltál, az nekem nem egzisztencia, mert az relatív, hogy az kinek mit jelent. De évente pár nap valahol olcsóbb helyen, az nekem édeskevés. Így még a Balcsira se jutnék el veled, mert az se a legolcsóbb.
Autó pl. engem nem érdekel, nekünk sincsen. Viszont mi a párommal sokat utazunk, ebböl legalább az egyik biztosan két hét tengerpart.
Nyilván olyan nöt keress, aki örül a pár nap olcsóbb helynek, a boldogság nem ezen múlik.
#7 És olyan nő nincs aki sehova nem akar menni? :D
Nem értem mi értelme van ennek az utazásmániának... Én otthon érzem magam a legjobban.
30F
8-as, mi is otthon érezzük magunkat a legjobban, de attól még van igényünk arra, hogy megismerjük a világot. Nem szeretnék olyan lenni, mint a nagymamám, akinek fogalma sincs, hogy vannak a Karib szigetek és "különben is mi a francnak olyan messzire menni, mikor a Balatonon is ugyanolyan strand van".
Mi értelme van akkor az életemnek, ha az egészet a lakásom és a munkahelyem között élem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!