Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szüleim nem nevelték belém, hogy egzisztenciát építsek és ez nem vonzó a nőknek ugye, ezen a szokáson és berögződésen tudok változtatni?
Apukám kb. csak a szülei pénzéből és az örökségéből élt egész életében és én is ezt láttam otthon. Még 40-50-60 évesen is kapott havi "zsebpénzt" a szüleitől, ami a fél fizetése volt még pluszba. Illetve már huszonéves korában a nyolcvanas években kapott mamáéktól garzon lakást, kocsit, aztán később a 3 szobás tégla lakást is a nagyszüleim vették a szüleimnek, ahol én felnőttem. Meg ezt láttam, hogy nagyon lusta, kishitű, a füle botját sem mozdítja. A végére már alkoholista is lett, annyira értelmetlen volt az élete. Na most ebben nőttem fel én is, semmi apakép, férfi példakép nem volt előttem, a veszekedéseket hallgattam, az elképesztő lustaságot és semmittevést láttam mindig. Nekem is alacsony lett az önbizalmam, önbecsülésem, sokszor azt érzem nincsenek céljaim, nem vagyok szeretve, nincs miért élnem. Ezen hogy lehet változtatni?
Ja és nem arról szól a kérdés, hogy egyáltalán nem vagyok vonzó a nőknek, csak hogy komoly kapcsolatot nem tudok találni és részben szerintem emiatt sem, mert nem építettem/építek egzisztenciát, hiába élek anyagilag jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!