Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodtak hogy a nőknek van egy alap egzisztencia elvárása?
Figyelt kérdés
Saját lakás és autó. Meg hogy keressen a férfi 700 ezret? Mi olyan nehéz ebben? Budapesten egy takarító keres 400 at! Meg a gyári melósok 450 et! Szóval érthetetlen a lázadás!2022. nov. 12. 12:57
1/10 anonim válasza:
Kicsit azért el vagy tályolva
Hol keres egy takaritó 400 at? Légyszi mondj már egy ilyen munkát!
2/10 anonim válasza:
Én nem ragaszkodok ilyen dogmákhoz.
De ha téged ez boldoggá tesz nyugodtan csináld
3/10 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknek mi értelme? Látszik, hogy az illető troll... Mennyire kell üres élet ahhoz, hogy naponta kiírogass ilyeneket?
Amúgy nem panaszkodok.
4/10 anonim válasza:
Szerintem meg hülye vagy, pedig nő vagyok.
Alapvető statisztikai ismeretek híján nem értem emberek minek járatják a pofájukat.
5/10 anonim válasza:
Tényekről legalábbis nem beszélünk úgy, hogy tudományosan buták vagyunk, mint a segg. Szívesen!
6/10 anonim válasza:
Nő vagyok
Nem a pénzt nézem egy pasin meg hogy legyen háza
De mindenképp alap dolog hogy dolgozzon! Nehogy már majd én tartsam el!
7/10 anonim válasza:
Napi incel provokáció... Legközelebb a realitáshoz picit közelebb eső számokkal probálkozz. Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
El is hordta magát szeégyenében a kérdező, retteg hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr a karmelitába hívatja majd. Fuss bolondos kérdező, mielőtt a főispán kiadja a körözést.
9/10 anonim válasza:
Nem tudtam róla , hogy németorszagi fizetesek vannak itthon is.
10/10 anonim válasza:
Villanyszerelő havi 1 millát keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!