Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most a nőknek mégis fontos az egzisztencia a társkeresésben,miért nem elég ha van a pasinak egy kis lakása,meg Suzukija?
Nyaralni évente pár nap valahol olcsóbb helyen az országban.
Akkor miért találják ezt kevésnek a nők?
#19 "ha nem is Karib-tengerre, de pár napos európai utazásra átlag alatti fizetésből is félre lehet tenni"
Ha az ember már tesz félre, akkor azt már inkább értelmes dolgokra költi, nem pedig kidobja holmi utazásokra amiből jó eséllyel csak pár fénykép marad...
#22 Pl Fürdő felújítás, a ház egy-egy helységének újrabútorozása, udvar térkövezése, fűnyírótraktor, komolyabb akkus kerti gépek, és még sorolhatnám..
Ezek közül egyik sem egy meg két hétig tart mint egy sok százezres nyaralás, hanem sok-sok évig élvezhetem a meglétüket.
23-as, régebben én is így gondolkoztam, csak arra voltam hajlandó pénzt kiadni, ami konkrétan kézzel fogható volt, tehát valamilyen tárgy, vagy tényleg szükséges dolog. Minden mást, pl. nyaralás, wellness, egy jó masszázs, valamilyen elöadás, amit 2 óra alatt meghallgatok, akár egy jó szakember, aki a személyes elömenetelemet segíti stb. pénzkidobásnak ítéltem.
Aztán rájöttem, hogy a testnek, a léleknek pont ugyanúgy szüksége van "karbantartásra", mint a háznak, vagy a kocsinak, a használati tárgyaimnak, különben megborul az egység. Hiába van szépen felújítva a fürdöszobám, ha nem érzem jól magam a börömben.
De ezzel eléggé elkanyarodtunk a témától. Mindenesetre számomra a nyaralás nem csak két hét alatt eltapsolt pénz meg pár fotó, hanem pl. a kirándulásainkat a mai napig emlegetjük és jó rájuk visszagondolni. A készülödés, a tervezgetés a következö utunkra ugyanígy örömet okoz.
(Nyilván más a helyzet, ha kajára sincs pénzem, akkor nem fogok hitelböl nyaralni menni, de ez megint más téma.)
23
Ja, ha eleve lepukkant helyen laksz, nyilván az lesz az első. De most én az újépítésű lakásomon nem fogok még jobban újítgatni. Úgy vettem, hogy csak bebútorozni kelljen, a többit megoldották beköltözés előtt. A szükséges bútorokat beszereztük kb 1-2 hónap alatt, nem egész évben gyűjtöttünk konyhára, egyébként meg épp ezért fontos a normális egzisztencia, hogy ne azon kelljen gondolkodni, hogy most hétvégén belefér-e 2 nap a Balatonon, kajával, piával, mindennel, vagy nem fér bele, mert elromlott a mosógép és arra kell kuporgatni :D Ez krvára nem luxus szint. Bocs, ha valakit nem tudok komolyan venni, mint potenciális párt, aki nettó 200 ezerből próbál valahogy zsonglőrködni és örül, ha nem hal éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!