Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most a nőknek mégis fontos az egzisztencia a társkeresésben,miért nem elég ha van a pasinak egy kis lakása,meg Suzukija?
Nyaralni évente pár nap valahol olcsóbb helyen az országban.
Akkor miért találják ezt kevésnek a nők?
11
És attól több értelme van az életednek, hogy kanapén ücsörögsz, néha elmész a sarki kocsmába?
Én speciel a szellemi mélységed találom kevésnek, nem akarok semmit más vagyonától, csak azt szeretném, hogy magát el tudja látni.
Ja, hogy én nem valami szoposszájú plázarıbanc vagyok, akit ti emberszámba vesztek, ja...
A Karib-tenger csak egy példa volt. Magyarországot is ugyanúgy bejártuk, nem az a lényeg, hogy hova és mennyi pénzből, hanem hogy van-e igényem meglátni a világot, vagy nincs.
Nem ehhez kötöm a kapcsolatot, de aki nem akar utazni, az nekem kb. olyan, mintha kijelentené, hogy ő még életében nem olvasott el egy könyvet. Sajnos már ilyennel is találkoztam.
Egyszerűen az, hogy az ember akarjon valami újat megismerni, fejlődni.
Én ilyenekre költök inkább, mondjuk hétvégi buli meg ájfon helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!