Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők társkeresőre a "LEGYEN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők társkeresőre a "LEGYEN EGZISZTENCIÁD!" megjegyzést pontosan milyen férfiaknak írják ki?

Figyelt kérdés
Mi az a szint ami azt jelenti hogy nincs egzisztenciája?

2023. okt. 11. 16:26
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
29%

"ezt a rajtengedély szót csak itt gyakorin használják emberek erre témára. Miért?"

mert itt gyülekeznek a lúzer incikék

2023. okt. 11. 17:18
 22/57 anonim ***** válasza:
46%
Rajtengedély szöveget egy femcel indította el. Azóta több felhasználó is irogatja (férfi - nő egyaránt). Ez amolyan alapkövetelmény , beugró (ami nélkül nincs esély) szinonimája lett.
2023. okt. 11. 17:27
 23/57 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem akik ezt írják azokat nem érdekli, hogy örökölted vagy megdolgoztál érte. A legfontosabb, hogy ne a szüleidnél lakj. Nyilván van akinek az is fontos, hogy tényleg saját lakás legyen és ne albérlet.

Tényleg vannak olyanok, akik azért írják ezt mert rossz tapasztalatot szereztek egy alkoholista semmirekellő férfi miatt. Akit nekik kellett eltartani és a válás után még a férfi küzdött foggal-körömmel az ingatlanért. Nem tudom milyen emberek vannak ilyen társkereső oldalakon, ahogy azt se, hogy milye arányban vannak azok akik ilyen indíttatásból írják ki ezt az elvárást.

Az biztos, hogy én gyerekként közvetve, közvetlenül sok ilyet láttam.

Ma már egy gazdag ember vagyok. Nem akarok álszenteskedni, sajnos nekem sem kisebb az ökológiai lábnyomom az ajánlott 2,1-es értéknél. Nekem is megvannak azok a dolgok amikről nem mondok le. De az autóról le tudok. Budapesten élek, tömeg közlekedek. Igen, van hogy repülőre ülök...

Ha egy nőnek nagyon fontos, hogy a kis popsija fuvarozva legyen, akkor én nem szakítok vele, vagy nem tiltom meg neki hogy legyen autója. Hisz mint mondtam én se vagyok szent. Sőt a mostani párommal 5+ éve együtt vagyunk ha valami miatt neki nagyon kényelmes lenne egy autó akkor vennék neki egyet.

2023. okt. 11. 17:29
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

"Rajtengedély szöveget egy femcel indította el."

Link?

2023. okt. 11. 17:47
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
23, az a lekezelő "kis popsija" nagyon kellett a kommentbe? Vagy a dühöd mutatkozik meg így?
2023. okt. 11. 17:48
 26/57 anonim ***** válasza:
34%
Egy jóbarátom - tényleg nagyon jó ember, még ha ez alapján nem is tűnik annak - engem, a feleségét és a gyerekeit vitte fagyizni. Az volt a program a gyerekek miatt mert, akkor nyílt és lehetett játszani ott valamivel. A felesége mondta, hogy valahova el kell mennie és a férje sóhajtott - de ilyen szeretetből csak :) - hogy na hova fuvarozzam a kis popsidat már megint. Pár hete történt és megtetszett ez az - akkor igenis aranyosnak tűnő - szókapcsolat. Nem vagyok dühös jelenleg senkire, szeretteimen kívül nem is igazán szoktam senkire se dühös lenni, csak ők tudják kihozni belőlem :)
2023. okt. 11. 18:00
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy sörre való a zsebedben, akkor meg van a rajtengedély. Te rajtengedélytkiállító ügyintéző!😅
2023. okt. 11. 18:02
 28/57 anonim ***** válasza:
11%

A gyk-n eddig mindenki ugy irta le ezt a szót hogy ekszisztencia.

Haladàs..

2023. okt. 11. 18:37
 29/57 anonim ***** válasza:
82%
Hozok 15 láda rajtengedélyt.
2023. okt. 11. 18:44
 30/57 anonim ***** válasza:
80%

"na hova fuvarozzam a kis popsidat már megint"

Te ismered őket, nekem ez baromi módon infantilizáló. Utálom, mikor felnőtt nők testrészeire - ráadásul olyanokra, amihez valahogy szexuális vonzódást kötünk - kisgyerek szavakat használunk.

2023. okt. 11. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!