Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők társkeresőre a "LEGYEN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők társkeresőre a "LEGYEN EGZISZTENCIÁD!" megjegyzést pontosan milyen férfiaknak írják ki?

Figyelt kérdés
Mi az a szint ami azt jelenti hogy nincs egzisztenciája?

2023. okt. 11. 16:26
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
11%

Infantilizáló, kisgyerek szó? Van benne valami. Lehet nekem se tetszene ha fütyiként hivatkoznának a nemiszervemre, persze valószínűleg hisztizni se kezdenék miatta, de nem tetszene.

Viszont a popsi, persze valamennyire egyetértek, hogy gyerek szó, azért azt igenis szokás szexuális kontextusban is használni.

"De szép popsid van!", nekem ez nem hangzik olyan abszurdnak mint a "Vedd elő a fütyidet!"

Mindenesetre bocsánatot kérek azoktól, akiket megsértettem azzal, ahogy használtam ezt a szót szó!

2023. okt. 11. 19:51
 32/57 anonim ***** válasza:
76%

Szokták így használni, pont ez a baj. Hogy kisgyerek szót felnőtt nőkre szexuálisan használunk. Igazából popsid neked is van. Érdekes, hogy neked a nő popsijával a férfi fütyije egyezik. Nem a nemi szerve?

Amúgy nem tudom, az feltűnt-e, hogy a női nemi szerve nincs normális szavunk. Vagy orvosi (vulva, vagina), vagy vulgáris (pina), vagy gyerekes (punci, nuni).

Szerintem nyelvében él a nemzet, és a társadalmi gondolkodásunk is. A nőket vagy kuurváknak, vagy kislányoknak tartják. Nőknek nem.

2023. okt. 11. 20:14
 33/57 Derjaderja ***** válasza:
80%
Nem is igaz, mert néha tenyészkancának is...
2023. okt. 11. 20:19
 34/57 anonim ***** válasza:
80%

Csak egy másik kisgyerek szót használtam, amivel ki tudtam fejezni, hogy ha nem is teljesen, de tudok azonosulni a problémáddal. Nem volt célom ezen kívül semmilyen párhuzamot állítani a két szó között, és szerintem nem is volt szükség rá.

Nem tűnt fel, nem is foglalkoztam vele.

Egyébként most már érdekel, hogy a péniszre mi a megfelelő szó, ami nem orvosi, nem vulgáris és nem is gyerekes. Persze van még a banán, répa vagy vicceskedő nyeles aszpirin, de van egy olyan gyanúm, hogy neked ezek se tetszenek. Biztos az én szókincsem hiányos, vagy nem pontosan ugyanazokat a szavakat gondoljuk vulgárisnak illetve gyerekesnek. Nem tudom, hogy a fallosz orvosi szó e.

Szóval, mi a megfelelő szó a péniszre?

2023. okt. 11. 20:41
 35/57 anonim ***** válasza:
80%

Nem enged kérdeztél, de van egy válaszom erre: nyeles gránát.😅😅

2023. okt. 11. 22:16
 36/57 anonim ***** válasza:
80%

8

Tudod, a nők, egy pillanat alatt kiszagolják...

2023. okt. 12. 05:56
 37/57 anonim ***** válasza:
80%

12

Pontosan

2023. okt. 12. 05:56
 38/57 anonim ***** válasza:
73%

Saját lakás 30 felett

Középkategóriás BIZTONSÁGOS autó.

Netto 6-800 ezres fizetes.

(És igen, ezekkel én is mind rendelkezem, és nem, senki nem rakta alám)

2023. okt. 12. 05:58
 39/57 A kérdező kommentje:

# 38

és ezeket az "interjún" tételesen be kell mutatni a nőnek vagy hogy van ez?

2023. okt. 12. 07:11
 40/57 Derjaderja ***** válasza:
88%

Visszakérdezek. Egy férfinak oké, ha pl egy 35 éves nő még a szüleinél lakik és nincs egy fillérje sem és semmilyen munkahelyi perspektívája?

Jó lesz az úgy, odaköltözteted a fél életed alatt áldozatosan összekapart lakásokba és fizeted az ebédjét forever?

2023. okt. 12. 08:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!