Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők társkeresőre a "LEGYEN EGZISZTENCIÁD!" megjegyzést pontosan milyen férfiaknak írják ki?
Az arrébb parkolt kocsit is EK tudod inditani. Nem kifigás.
Az albérletet hazudhatod a sajátodnak. Meg hazudhatsz magasabb fizut. Legfeljebb a csaj elkönyveli, hogy elég jól állsz, hogy meg tudd hivni étterembe, wellnessezni. Ha nem, akkor kidob azért, mert sóher vagy.
A többi csaj meg megtanulja, hogy szex elôtt minél tovább kell túráztatni a pasikat, mert rengeteg a kamus.
Nem tudom, ti kikkel ismerkedtek, de én nem szoktam megkérdezni, ki lakik albérletben és ki sajátban.
Mellesleg hogy lenne már csóró, aki az albérletet ki tudja fizetni?
Ha nincs saját lakásod/házad és nincs stabil nettó 500 ezer+ munkahelyed (nem építőipar ami épp összeomlik), akkor nincs egzisztenciád Magyarországon.
Nyugaton ez másképp van, ott sokkal több mindenkinek, szinte mindenkinek van egzisztenciája.
Nekem az egzisztencia inkább egy biztos állást jelent jövőbeli fejlődés lehetőségével. Illetve hogy azt a munkát szeresse az illető és egy szakmai életút része legyen.
De számít az életkor.
Ha 25 évesen vki pl idegsebész rezidens akkor kevéssé informatív hogy van-e lakása.
30-40 évtől már inkább elvárás valamiféle lakás. Az autót én nem tartom lényegesnek, de jogsi jó ha van.
De én 37 vagyok, már révben és sose voltam golddigger, magam is rendelkezem javakat. Viszont a vesztes vagy életképtelen vagy céltalan típust én se kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!