Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők társkeresőre a "LEGYEN EGZISZTENCIÁD!" megjegyzést pontosan milyen férfiaknak írják ki?
# 40
ó nem csak ilyen szélsőséges esetet neveznek "Nincs egzisztenciája" állapotnak.
Arra is figyelni kell nehogy egyszer is autó nélkül közlekedj, mert pl. ha biciklizni látnak vagy tömegközlekedni, azt hihetik olyan csóró vagy hogy csak arra telik.
39
Nem kell. De kiszagolom! Pillanatok alatt rájövök! Ahogy a legtöbb nő is. Eleve úgy indul, hogy első pár randin eljössz értem, és haza is viszel utána. Nekem ez teljesen bevált eddig.
# 44
mit szimatolsz ha taxival megy vagy aztmondja nem megy érted?
45
Ha nem jön értem, ott vege is a dognak...🤣 Pont ezzel szimatolom ki... Eddig ez a processz nekem eddig tényleg kiválóan bevált.
# 47
🙂 azon gondolkodom hogy ez a viselkedésed milyen fajta személyiségjegyekre utalhat.
Emberileg, személyiségben hogyan határoznád meg magad?
48
Igen, tudom, goldogger vagyok!
27 éves koromra, már elvárom ugyanazt, amit én is megteremtettem. Egyszerüen nem tudom elképzelni az életer egy olyan pasival, akit nekem kell eltartani.
És te? Te hogyan határozod meg magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!