Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítene valaki a női logika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki a női logika megértésében?

Figyelt kérdés

Sokszor írják, hogy nem a kis pénisz a baj, hanem az önbizalomhiány, miközben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

És ezek a pozitív válaszok.

A 10-es egy hosszú történet arról, hogyan alakul ki a komplexus:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Hogy legyen magabiztos egy férfi úgy, a legpozitívabb, amit kaphat, hogy a nő nem alázza meg, csak szakít vele? Mindent a nőktől lehet tudni ezzel kapcsolatban. 15cm alatt nem féefi, de legyen magabiztos...

2023. okt. 8. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:

Nem attól jó, hogy sokszor leírom, hanem az. De hidd az ellenkezőjét :D Ha normális stílusban beszélgetnél velem, akkor tudnád, ahogy mindenki, aki kicsit is ismer. Na mindegy. Ismeretlenül leszólni a másikat egyszerűbb. Még mindig nem csak a gyakoriról van szó, sőt. Nem ignorálom azokat se, de nagyon kevés van.

Nálad nem jobban. Senkit nem akarok meggyőzni. Hiszel, amit akarsz.

2023. okt. 13. 16:05
 62/74 anonim ***** válasza:
88%

Így bárki tud "érvelni". Nem azért van igazam, mert én azt mondom, hanem mert igazam van. :D Nem azért jó a logikám, mert én azt mondom, hanem mert az. Ez nem több, mint a TE véleményed, ennyi.

Ha te is normális stílusban kommunikáltál volna és nem első perctől és nem akartad volna jobban tudni minden nőnél, hogy neki mekkora méret a jó, akkor nem tartanánk itt.

Én sem csak a gyk-ról beszélek, épp ez az! A gyk-n is bőven van és a való életben is bőven van, akinek nem a 18-20 centis farok kell, sőt tovább megyek, egy kapcsolat sokkal több annál, mint h mekkora lóg a lábad között. Volt olyan pasim, akinek kisebb volt a farka, mint előtte az exemnek, de konkrétan annyira beindultam tőle, hogy az sem érdekelt volna, ha csak az ujjával "matat" bennem, hát még amikor a farkával csinálta... És akkor itt is van a másik lényeges dolog, hogy tudni kell ám használni is, mert önmagában sokra nem mész a nagy(obb) farkaddal, ha azt se tudod mit és hogy csinálsz vele. De ugye ehhez szükségeltetne egy kicsit árnyaltabb gondolkodás és kevesebb csőlátás.

2023. okt. 13. 19:05
 63/74 A kérdező kommentje:

Azt nem érvnek szántam. Az én véleményem, igen + mindenkié, aki ismer. Aki normális stílusban kommunikál velem, azzal én is. Aki nem, azzal én se. Nem minden nőről írtam és nem saját véleményt, hanem nőjt. Az a bőven elég minimális. Nem 18-20 centiről van szó. Egy kapcsolat több annál, igen, viszont a szex az egyik alapja, aminek viszont már az egyik legfontosabb része a megfelelő méret (15cm+). A kicsit hiába próbálod használni.

2023. okt. 13. 22:16
 64/74 anonim ***** válasza:
45%
Milyen szanalmas mar. Nemcsak a farkad rovid, hanem eszed sincs sok. Mindezt szajkarateval akarod kompenzalni. Meg te sem hiszed el, hogy az ertelmi kepessegeid elerik az atlagos szintet. Tudod ez pont abbol a kompenzacios "ervelesedbol" latszik. Nulla onbecsulessel mindig is luzer maradsz. Es meg a farkad is kicsi, bar ez is csak bemondva van, latni meg senki sem latta. Van meg kerdesed?
2023. okt. 14. 10:35
 65/74 A kérdező kommentje:

Köszi az önjellemzést.

2023. okt. 14. 12:56
 66/74 anonim ***** válasza:
88%
Jaj az a fránya szuper szövegértés. :D Tudjuk most frappáns akartál lenni, de az eddigi válaszaid alapján tökéletesen jellemzett a 64. Te csillogtattad meg sok-sok oldalon keresztül a "fantasztikus" logikádat és stílusodat, magadnak köszönd.
2023. okt. 14. 12:59
 67/74 A kérdező kommentje:

Nagyon nem, de nem baj.

2023. okt. 14. 13:21
 68/74 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon de, de nem baj.

Így én is tudok "érvelni". :D

2023. okt. 14. 13:23
 69/74 A kérdező kommentje:
2023. okt. 16. 09:40
 70/74 A kérdező kommentje:
2023. okt. 16. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!