Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki a női logika megértésében?
Figyelt kérdés
Sokszor írják, hogy nem a kis pénisz a baj, hanem az önbizalomhiány, miközben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
És ezek a pozitív válaszok.
A 10-es egy hosszú történet arról, hogyan alakul ki a komplexus:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Hogy legyen magabiztos egy férfi úgy, a legpozitívabb, amit kaphat, hogy a nő nem alázza meg, csak szakít vele? Mindent a nőktől lehet tudni ezzel kapcsolatban. 15cm alatt nem féefi, de legyen magabiztos...
2023. okt. 8. 14:25
1/74 anonim válasza:
Te komolyan veszel egy ilyen kérdést?
2/74 anonim válasza:
Van akinek a kis méret és van akinek a nagy méret gond. Ennyi.
3/74 anonim válasza:
Engem a faszod érdekel a legkevésbé, ha leírsz olyat, hogy női logika.
4/74 anonim válasza:
Az agyad merete is kicsi, amiatt megse aggodsz. Pedig kene.
5/74 anonim válasza:
Igen, nálad a toronyban van a baj. Lehet veled akármilyen jó a szex (mérettől függetlenül!!), ha a gondolkodásmódod taszít...
6/74 anonim válasza:
Én vállalom, hogy felszínes vagyok, de a 15 cm alatti farok nekem nem tetszik
7/74 anonim válasza:
Méret alapján látszik milyen férfi. Ebben is a nagyobb a jobb. Én már le se állok olyannal akinek nincs 20 centi.
8/74 anonim válasza:
"Mindent a nőktől lehet tudni ezzel kapcsolatban. 15cm alatt nem féefi, de legyen magabiztos..."
Hülye vagy fiam
9/74 anonim válasza:
Női logika? Be vagyon bizonyítva, hogy olyan nem létezik.
10/74 anonim válasza:
Nem létezik, mert a logika emberi. Nincs neme. Aki ezt hiszi, az az érzelmeivel próbál érvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!