Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitene valaki a női logika megértésében?
A legkönyebb másra fogni kb ennyi a történet.
Mai nők nagy része egy hülye p*cs@,hamar megunják a kapcsolatot utána kell nekik valami új.
Megadhatsz nekik mindent ezek akkor is megtalálják a hibát bent.22 vagyok de már nagyon elment a kedvem a párkereséstől,megbizhatatlanok síránkoznak nem egyenlő elvárásaik vannak.Inkább megyek prostizni,mert a mai nők nagy része nem társ hanem "teher"
A nő és a logika szavak egy szókapcsolatban már önmagában egy paradoxon.
A nőket nem lehet megérteni, mert teljesen elmeroggyantak, legalábbis ha az ember racionális szemmel nézi őket.
Ennyi 2-es
Sok a ribizli és már le is szavaztak,pedig csak a nyers igazságot mondtam.
Vagy lehet hogy ilyen mazohista férfiak járnak ide.
Nőkben nehéz logikát találni, mert velünk férfiakkal ellentétben, a nőket az érzelmeik vezérlik, és nem a logikus gondolkodás.
Egyébként bizonyos szinten észre lehet venni összefüggéseket, hogy egyes dolgokra mik a nők reakciói, mit vált ki belőlük, de teljesen pontosan nem lehet, mert mégis csak az érzelmeik által cselekednek.
Amit a kérdező is ír, csak egy érzelmi alapú picsogás, megfűszerezve azzal, hogy elvárja, hogy a gondolataiba olvass, és micsoda tapintatlan vagy, hogy nem veszed észre, hogy ő beszélni akarna veled. Bár inkább csak kifogás az egész igazából.
Mert mibe segítettél volna ?
Írsz egy szöveget,hogy nem a nő a hibás beszéjék meg?
Olyan jó, hogy ennyi okos férfi van egy helyen!
Kár lenne bármit is írni, mert ti férfiak, már úgyis elkönyveltétek az összes nőt, felszínes k.urv@nak. Hallomásból vesztek egy kalap alá minden nőt. Pedig nem vagyunk egyformák.
Egyszerű manipuláció, rád teszi a felelősséget.
Hülyének néz.
Én a helyedben kivagnam, semmi megbanast nem tanúsít.
Szabadulj meg tőle rövid úton, különben újra és újra hulyere fog venni.. nem minden nő ilyen.
Írja le? :D Hát ezen szakadtam.
Te vagy a hibás egyértelmű. Nem a női logikával van itt baj, hanem te nem vagy érett egy kapcsolatra illetve ehhez a nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!