Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitene valaki a női logika megértésében?
"igy nekem is igy kell egy félredugással orvosolni a problémákat"
Ez a mondat mindent elmond rólad kedves kérdező.
Figyi, ő megakarta beszélni veled, de te nem hagytad. Ennyi. Akkor így jártál. Nem csak egy ember felelőssége egy kapcsolat, unalmas már mindenért a nőt hibáztatni..... Nem tudom mi az, hogy nem beszéltek egy nyelven, elmondta feketén-fehéren hogy mi volt..... Nincs ebbe semmi különleges logika, olvasd el újra, amit írtál és kész.... Most persze próbálod a felelősséget hárítani ezzel a "nők milyen hülyék" dumával meg adják itt alád a lovat, azok a szintén kisfiúk, akiknek éretlenségük vagy igénytelenségük miatt nem jött össze egyetlen egy nő sem, mert akárki, akinek akár már egy normális kapcsolata is volt, érti hogy miről beszélt a barátnőd.....de mint mondtam nem érsz el ezzel semmit. Ideje lenne felnőni.
9
Asszem ennyit erről nem minden nő ilyen,megkérdezem az ilyeneket azokról általában kiderül h olyanok.
Biztos van kivétel de nagyon kevés és igen ez a tapasztalat a nőkről.
Meg mi az h ez mindent elárul a kérdezőről,krván jogosan csalná meg ezek után a feleségét.Nem ő hibázott hanem a felesége ezek után tegyen úgy mintha semmi sem történt volna.
Néha figyelmen kívül van hagyva mert egy férfinek is lehet magánélete/rossz napja stb.
Na de az lenne a megoldás,hogy meg kell csalni a férjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!