Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Segitene valaki a női logika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitene valaki a női logika megértésében?

Figyelt kérdés
Megcsalt a feleségem,kibékültünk,ő megmagyarázta,hogy ezért meg azért csalt meg,tehát én voltam a hibás csak nem én szereztem neki a bikucit,mondtam neki,hogy akkor ezentúl ha valami nem stimmel nálam is akkor ugyanugy félreléphetek én,és majd megmagyarázom,hogy ezért meg azért mert kevés a szex vagy bármi,erre felháborodott,hogy nem ha nem jó valami akkor el kell válni vagy megbeszélni a gondot,mondom akkor te miért nem ezt tetted? Erre annyit mondott mert nem lehetett velem beszélni,én mondtam neki hogy nem vagyok analfabéta sem miért nem irta le,ha azt gondolta,hogy süket vagyok,és nem tudja elmondani,magyarul tudok ő is ezt nem értem,viccen kivűl,szerintem simán bolondnak nézz.
2016. nov. 25. 17:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
igy nekem is igy kell egy félredugással orvosolni a problémákat
2016. nov. 25. 19:23
 12/27 A kérdező kommentje:
A Tanulság ebből amit levontam,a női logika az az ha gond van nem kell megbeszélni félre kell lépni,végülis nem rossz logika.
2016. nov. 25. 19:25
 13/27 anonim ***** válasza:
Persze, örömmel, azonnal, most építek egy űrhajót, holnap délben indulok a holdra, amint haza értem privátban segítek!
2016. nov. 25. 19:25
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

"igy nekem is igy kell egy félredugással orvosolni a problémákat"

Ez a mondat mindent elmond rólad kedves kérdező.

2016. nov. 25. 20:03
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
Szánalmas patkány vagy. Többit nem írok mert nem érted a logikát.
2016. nov. 25. 20:53
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
6# de igen, kur.vára a nő a hibás. De takarodjatok már ezzel hogy csak a nők kefélnék fére. Miért igy kell feltenni a kérdést???? A kerdező felesége egy hülye p.icsa. De vannak ugyanilyen gyökerei pasiban is. Szánalmas a picsogásotok.
2016. nov. 25. 20:57
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

Figyi, ő megakarta beszélni veled, de te nem hagytad. Ennyi. Akkor így jártál. Nem csak egy ember felelőssége egy kapcsolat, unalmas már mindenért a nőt hibáztatni..... Nem tudom mi az, hogy nem beszéltek egy nyelven, elmondta feketén-fehéren hogy mi volt..... Nincs ebbe semmi különleges logika, olvasd el újra, amit írtál és kész.... Most persze próbálod a felelősséget hárítani ezzel a "nők milyen hülyék" dumával meg adják itt alád a lovat, azok a szintén kisfiúk, akiknek éretlenségük vagy igénytelenségük miatt nem jött össze egyetlen egy nő sem, mert akárki, akinek akár már egy normális kapcsolata is volt, érti hogy miről beszélt a barátnőd.....de mint mondtam nem érsz el ezzel semmit. Ideje lenne felnőni.

9

2016. nov. 25. 21:13
 18/27 anonim ***** válasza:
15%

Asszem ennyit erről nem minden nő ilyen,megkérdezem az ilyeneket azokról általában kiderül h olyanok.

Biztos van kivétel de nagyon kevés és igen ez a tapasztalat a nőkről.

Meg mi az h ez mindent elárul a kérdezőről,krván jogosan csalná meg ezek után a feleségét.Nem ő hibázott hanem a felesége ezek után tegyen úgy mintha semmi sem történt volna.

2016. nov. 25. 22:36
 19/27 anonim ***** válasza:
63%
A srác is hibázott, hogy nem volt hajlandó vele megbeszélni a dolgokat.
2016. nov. 25. 23:26
 20/27 anonim ***** válasza:

Néha figyelmen kívül van hagyva mert egy férfinek is lehet magánélete/rossz napja stb.

Na de az lenne a megoldás,hogy meg kell csalni a férjét?

2016. nov. 26. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!