Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ebben a logika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ebben a logika?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal,jókat elbeszélgettünk,azt mondta nincs senkije,majd mikor idővel komolyabbra vettem a szituációt közölte hogy most fogadta vissza a volt pasijét aki csak úgy bekatant és otthagyta,de én tetszek neki régóta,aranyos vagyok,miért nem rohantam le,meg sejtette hogy nekem tetszik,tudja hogy megint csak ideig óráig lesz újra jó a kapcsolata,de szért ne haragudjak rá meg reméli szóba állok még vele és beszélgettünk még.Hol itt a ráció,logika?

2016. szept. 14. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem csak játszott veled.
2016. szept. 14. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
hagyd a fenébe, szerintem már ott rossz hogy visszafogadta az exét.. találsz érettebbet ennél
2016. szept. 14. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt h komolyab volt a viszony?

Két lehetőség van az én felfogásom szerint:

1) annyira szereti az exét, hogy nem tudott túllépni rajta, és segítettél rájönni hogy neki ő az igazi

2) nem jössz be neki, ezzel rázott le

2016. szept. 14. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen általános képlet, amikor lányokkal ismerkedsz. Majd te is megszokod idővel... :D
2016. szept. 14. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Nőkben keresed a logikát? Ember! Vannak az életben élvezetesebb kihívások is.
2016. szept. 14. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem értem ezen mit nem értesz. Te voltál a B-terv. De az A-terv is összejött már neki, úgyhogy a B-tervre nem volt szükség.

Mintha te ismerkednél egy nagyon gyönyörű és egy átlagosan szép lánnyal úgy, hogy "ha a nagyon gyönyörűvel nem jön össze, akkor az átlagosan szép is jó lesz". Ennyi.

2016. szept. 14. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Elbalf..szkodtad. Ha kellett, akkor miért nem mondtad meg neki már az elején, és csaptál le rá? Jött az ex, bejelentkezett, hogy kellesz bébi, ő meg az ágyába ugrott. Nem totojázni kéne, hanem igazi férfinak lenni, és lépni, ha kell valaki.
2016. szept. 14. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem akart egyedül lenni és mivel mindkettőtökhöz kötődött, igent mondott a gyorsabbnak. Ennyi. :-)
2016. szept. 14. 20:51
 9/11 Noren1989 ***** válasza:
65%

Csak pótlék voltál, akivel szinten tartotta az önbizalmát.

Kezdettől fogva csak eszköz voltál neki.

Amúgy, logika, ráció: nőkbe ne keresd, a google sem találja meg.

2016. szept. 14. 21:15
 10/11 Szergej55 ***** válasza:
Majd ha megint szétmennek, ismét lent lesz, de az ilyeneknek ez kell. Ha nem igényelné, tartaná magát valamire, nem csinálná, főleg veled nem szórakozna. Ezzel így csak nyertél, mert a veszteség egy ilyennel összejönni volna.
2016. szept. 14. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!