Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért történik velem ilyesmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik velem ilyesmi mindig? Ebben van logika egyáltalán?

Figyelt kérdés

A történet a következő - leírom szépen, részletesen, ha összejön.

Élem a hétköznapi életem, nem egy nagy szám - tudjátok ilyen átagos dolgok.

Aztán találkozom valami nővel - leginkább a neten - aki meg belémszeret kb. mindenféle alap vagy ok nélkül. Semmi okot nem adok rá, nem törekszem, nem hajtok, semmi ilyesmi...

Én is megszeretem őket nagyon is, vagyis eléggé, de ők engem jobban, pedig nem sok mindent csinálok, tulajdonképp élem tovább az életem úgy ahogy addig is, csak egy "új szereplővel gazdagodott az életem színpada" és mint így örülök aminek lehet, nem vitázom feleselegsen és egy régi miniszterelnük szavaival élve: "nem játszom különleges meccseket". Csak egyszerűen. Bár a csajok bonyolítanának mindent.

Aztán össze is jövök velük, már amelyikkel a többieknek kamuzok valami baromságot, hogy eltűnjenek.

De akikkel meg összejövök egy idő után hazudozni kezdenek, hogy miért tűnedeznek el random egyik napról a másikra - igazi vicckavalkádat lehetne ezekből a béna dumákból összeállítani.

"Nem szeretnék már senkivel sem lenni soha többé, de azért szeretlek is, de inkább mégse"

"XY szerint nem jó ötlet hogy veled legyek"

"Hát tudod már mást szeretek"

"Elkötözöm külföldre"

"elfelejtettem a gépem jelszavát"

"tönkrement a laptop töltő"

"elromlott a vindóz a gépemen"

"renegát hordák elraboltak" (na jó ilyen nem volt)

És én meg megélem ezeket a dolgokat, az elején az se tudom mi van, aztán mire kezdeném megszeretni őket akkora húznak el a béna dumákkal. Legközelebb meg már mással vannak. Amihez elméletileg jó pofát kellene vágni. (Bár vágni inkább a faltörő kosfejet vágnám közibük, aztán lehet visongani)...

Tulajdonképp nem is érdekelne, mert "kit érdekel mit csinálnak mások", de akkor minek jönnek hozzám előtte? Én nem hívtam egyiket se. Maguktól jönnek (de ez is, hogy miért... itt jön a csavar, mert a fentiek alapján nem illik a képbe - vagyis nem illek a képbe - hogy se szép nme vagyok, se gazdag, de hogy őszinte legyek jó jellemű se. Mármint nem vagyok gonosz, csak olyan... mindegy, nincs rá szó.

És mégis jöttek páran és mindig ez a történet játzódik le, egyedül az idő ami változik a történetben - meg persze a pesszimizmusom, ami aranyosan növöget minden ilyen eset után :)

Kicsit kaotikus lett amit itt összehordtam, de elég fáradt vagyok már, de hajtott egy picit a kíváncsiság.

Mindegy, ha rossz lett majd törlik úgyis, aztán átfogalmazom "szebbre".

Előre is mea culpa ha bármi gond lenne.

#logika #őrület #vagyis annak hiánya #beledöglök amúgy #csak nem szoktam mutatni #ronda gyerek vagyok amúgy #nem is értem
2015. szept. 3. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Szabadidőtöltésnek jó vagy. Azt nem írtad, személyesen mennyi időt töltesz ezekkel a lányokkal, de ha tényleg egy átlagos srác vagy, és az égvilágon semmiféle elvárásnak nem kell megfelelned, hogy romantikus ábrándokat szövögessenek rólad, akkor 1. ezeknek a lányoknak csak egy név és arc kell, amibe belelátják a nekik tetsző tulajdonságokat, majd elhagynak, amikor rájönnek, hogy mégsem olyan vagy 2. könnyedén találnak másik pacákot, aki egy-két szép szóval többet mond nekik, és akkor átmenetileg ők veszik át a helyed, ameddig meg nem unják őket. Könnyen jön, könnyen megy. Egy párkapcsolat jóval stabilabb alapokon nyugszik, és nehezebb felépíteni, mint ezeket a netes ismeretségeket.
2015. szept. 3. 22:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez egy legitim érvelés.

De akkor mi az a sok süket duma a dolog elején amit vagyok olyan hülye, hogy komolyan vagyok, sőt már-már örüljek is neki? És ezek a nők eléggé eltérnek egymástól, szóval nem "típus" (tudom nincs ilyen, jobb híján használom ezt a kifejezést) függő a dolog.

Szívesen töltök velük sok időt is, de enm mindn időmet. Igényem van a magányra is, csendre és hogy azzal foglalkozhassak amivel akarok, szóval még ha összeköltöznék is megmaradna a magánszféra fogalma. Mármint részemről. Napi pár óra magányra mindenképp igényt tartok. Addig tessék engem úgy kezelni mintha nem lennék. Utána jövök vissza.

2015. szept. 3. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valaki elterjesztett rólad valami pozitív túlzást, hogy extranagy a férfiasságod, vagy hogy titkon milliárdos vagy.. és amikor rájönnek, hogy mégsem, akkor jönnek ezek a kamu leépítős dumák? Bárhogy is, szerintem most egyelőre hanyagold a netes ismerkedést, nézz szét inkább a személyesen megismert nők között.
2015. szept. 3. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Személyesen nem sok ismerősöm van... Bár hajtottak már rám így is.. Nekem kellemetlen a dolog, mert nem akarok semmit tőlük - mit akarnék egy 42 éves takarítónőtől akinek 3 gyereke van (alig fiatalabbak mint én magam) és arcra 60nak is kinéz?

De ha jobbak hajtanak akkor az jó érzés, sokszor utólag derül ki, hogy hát xy is.

Ez a méret dolog jó... Hát ilyesmit pletykáltak már, mert az öltözőben gatyában láttak és eléggé vastag vagyok "odalent" is, és a sok hülye azt hiszi, hogy ez nagyságot is jelent aztán közben annyira nem, hanem átlag, csak vastagabb kicsivel. Meg én magam is egy nagyobb darab, enyhén dagadék alak vagyok, viszont magas így nem olyan vésszes "szétfolyósan" hanem olyan vaskosan, masszívan. De erős nem vagyok, csak szeretik azt hinni rólam, hogy igne :D

Amúgy - sajnos - eléggé elbűvölő személyiségem van, tudom milyen válaszokat várnak tőlem a nők - és a fériak is, általában háttér nélkül vetítek olyan helyeken ahol meg kll álljam a helyem... Suliban ennk jó hasznát vettem :D

Meg rendes vagyok nagyon ha velem is azok... tulajdonképp szeretnék szeretni, de sokszor nem sikerül.

2015. szept. 3. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Hehe.:))

Először leírod, hogy ezt teszed a nőkkel - "a többieknek kamuzok valami baromságot, hogy eltűnjenek" -, aztán meg értetlenkedsz, hogy miért teszik ezt veled.:)

2015. szept. 4. 03:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Először érdekes személyiségnek tartanak,akit meg kell hódítani,ezt egy feladatnak érzik.Aztán ha besétáltál a hálóba,jobban megismernek,már nem vagy szimpi.Ennyire egyszerű.
2015. szept. 4. 05:26
 7/8 anonim ***** válasza:

csak azt tudom neked is tanácsolni mint a másik kollegának.

Legyél meleg. Komolyan. A nőket a f..szom se érti és má ki vagyok töllűk én is, ugyanezt a sz..rságot scinálják velem is

sorstárs testvér peace

2015. szept. 4. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanez történik velem mindig, csak annyi külöbséggel, hogy engem randi után koptatnak le a lányok... Mondanom sem kell, hogy a külsőm miatt.. 19/F
2015. szept. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!