Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » LÁNYOK, ez mégis milyen logika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK, ez mégis milyen logika?

Figyelt kérdés
Nos, van egy lány, akibe szerelmes vagyok. Az érzés kölcsönös. Ő 17, én 18. Rengeteg időt töltünk együtt, külső szemmel úgy tűnne, mintha járnánk. Viszont itt a "gond". Mikor a kapcsolatunkat hozom szóba, hogy lehetne valami komolyabb is, akkor ő mindig terel, vagy épp kitér a válaszok elől. Tényleg rengeteget vagyunk együtt, van, hogy egész héten itt van nálam, és osztálytársam is. Gondoltam már arra, hogy mások előtt "nem merné felvállalni" a kapcsolatunkat. De ahogy elnéztem ez hülyeség, mert az iskolában is csókolózunk, kézenfogva sétálunk, vagy épp ölelgetjük egymást. Na kedves olvasó, ha eddig nem esett volna le, akkor itt a poén: mégsem vagyunk együtt! Én ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Miért nem lehet megmondani, ha egyszerűen csak hülyített (bár ezt kétlem)? Esküszöm, nem értem a női logikát, és már ott tartok, hogy nem is akarom, és nem is érdemes megérteni. Valami okosabb hölgyemény kioktathatna, hogy ez most mégis mi akar lenni? :D

2015. máj. 16. 15:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2015. máj. 16. 15:31
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
felnőtt párkapcsolat, mi...?!
2015. máj. 16. 15:32
 3/17 anonim ***** válasza:

vannak olyanok, akiknek elköteleződési problémájuk van

ez amúgy több minden miatt is lehet (pl önbizalomhiány miatt nem hiszi el, hogy ő tényleg kell a másiknak vagy fél a csalódástól vagy csak nem akar elköteleződni)

lehet ezzel a lánnyal is ez van, ezért nem akar a barátnőd lenni

amúgy ha tényleg pont olyan, mint ha járnátok, akkor egy ideig hagyd rá

2015. máj. 16. 15:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje tart? Me
2015. máj. 16. 15:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Jól érzi magát ebben a helyzetben,de nem szereti a kötöttségeket,ezért hárít.Így azt gondolja nem tartozik elszámolással semmivel kapcsolatban,nincs beszabályozva.
2015. máj. 16. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
Mert friss kapcsolatoknál még nem csoda, hogy így viselkedk. Beszélj többet vele és csak lassabban mélyüljetek el a kapcsolatotokban. Fedezzétek fel egymást sokkal jobban, adjatok ki, magatokból minél többet.
2015. máj. 16. 15:42
 7/17 A kérdező kommentje:

Ja igen, az kimaradt, hogy ez már 6 hónapja megy. Mielőtt "nem voltunk együtt", folyton azt hallgathattam, hogy neki szüksége van egy fiúra, aki tényleg szereti stb.. Na, ez azóta megszűnt. Ma este megyek érte, mert jön hozzám, elbeszélgetek vele egy kicsit. Valami ötlet esetleg, hogy miként közelítsem meg a témát?

megj.: Aki annyira unatkozik, hogy már beleköt abba, hogy milyen kategóriába raktam a kérdést, az nyugodtan rám írhat, és ha kell, akkor adok tippeket, hogy esetleg normális dologra használja az idejét. :)

2015. máj. 16. 16:30
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát ez nem női logika, mert nő vagyok és mégsem értem.

Egyébként lehet, hogy -és ez fájni fog- ilyen szempontból kihasznál téged, jó vagy első vagy következő barátnak, de pl. nem szerelmes beléd.

2015. máj. 16. 16:54
 9/17 anonim ***** válasza:

6 hónap?

Akkor beszélgess el vele, mert ez már idő, de hozzáteszem, hogy még fiatalok vagytok, lehet, hogy a barátnőd még nem akarja el köteleznie magát (ezt ne vedd készpénznek, mert ez, egyedül csak ő tudja - belülről).

2015. máj. 16. 18:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Cirógatja az egóját,hogy egy idősebb pasi vonzónak tartja,de ennyi.Ha nem csak 1-2 kósza numerára vágysz,nála ne erőlködj.
2015. máj. 18. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!