Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » LÁNYOK, ez mégis milyen logika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK, ez mégis milyen logika?

Figyelt kérdés
Nos, van egy lány, akibe szerelmes vagyok. Az érzés kölcsönös. Ő 17, én 18. Rengeteg időt töltünk együtt, külső szemmel úgy tűnne, mintha járnánk. Viszont itt a "gond". Mikor a kapcsolatunkat hozom szóba, hogy lehetne valami komolyabb is, akkor ő mindig terel, vagy épp kitér a válaszok elől. Tényleg rengeteget vagyunk együtt, van, hogy egész héten itt van nálam, és osztálytársam is. Gondoltam már arra, hogy mások előtt "nem merné felvállalni" a kapcsolatunkat. De ahogy elnéztem ez hülyeség, mert az iskolában is csókolózunk, kézenfogva sétálunk, vagy épp ölelgetjük egymást. Na kedves olvasó, ha eddig nem esett volna le, akkor itt a poén: mégsem vagyunk együtt! Én ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Miért nem lehet megmondani, ha egyszerűen csak hülyített (bár ezt kétlem)? Esküszöm, nem értem a női logikát, és már ott tartok, hogy nem is akarom, és nem is érdemes megérteni. Valami okosabb hölgyemény kioktathatna, hogy ez most mégis mi akar lenni? :D

2015. máj. 16. 15:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok, de ezt még én sem tudom megérteni. Egy szó:kihasznál. Csak ebbe az egészbe azt nem tudom megérteni, hogy egy 17-18 éves lánynak hogy nincs ennyi esze?! Ha fél éve ezt csinálja veled, akkor te egyenesen egy palimadár vagy a szemébe (már ne haragudj). Éppen az ilyen fiúkat használják ki az ilyen lányok". Manapság tényleg nem bírom felfogni, hogy hova tart ez a világ. "Nem járunk, de azért jó veled smárolni, meg megfogni a kezed meg ez meg az..". Ennyi idő alatt már a legérzéketlenebb ember is el tudja dönteni, hogy mit érez és mit akar vagy éppen mit nem. Szimplán csak kihasznál, mert látja és tudja, hogy te odavagy érte és neki ez így jó, nem akar elköteleződni csak él mint hal a vízben. Szerintem ennek gyorsan vess véget, vagy nagyon fogsz készülni.

19/L

2015. máj. 18. 15:20
 12/17 Költőnő? ***** válasza:
0%
ilyet legközelebb a tinibe pls
2015. máj. 18. 15:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Szombat este leültünk kicsit beszélgetni. Sok minden elhangzott, többek között azt is mondta, hogy azért nem ment bele, mert "félt a kapcsolattól". Mármint velem. Hát igen, azért mégis csak faszi vagyok, és az eddigi kapcsolataim úgy néztek ki, hogy az egyik lány jött, a másik ment. Ő az egyetlen lány, aki "mellett" hosszabb ideig küzdöttem,kitartottam, és fogok is. Az előbbiről tudott, az utóbbiról nem. Jelenleg "hivatalosan" is együtt vagyunk, és mindenki happy. Most még. Aztán kiderül majd, hogy mi lesz.

Köszönöm szépen a válaszok! Mentek a zöld kezek. ;) Ha gondoljátok, írhattok még a témával kapcsolatban, mert érdekel, hogy ti hogy s mint látjátok ezt az egészet. :)

Kedves #12! Neked is szánok pár sort, nem akarlak kihagyni a "jóból". Ha már vetted a fáradságot, és elolvastad a kérdésemet *köszönöm szépen*, és még írtál is *ezt is köszönöm*, akkor elolvashattad volna a #7-es kommentet. Ott írtam két szép sort. Szerintem érthetően fogalmaztam. :) Értem én, hogy tinikapcsolat, de engem nem a 12-13 évesek véleménye és tanácsa érdekel. Bíztam benne, hogy itt kicsit értelmesebb válaszokat kapok, és lám, valami csoda folytán így is lett. :) Köszönöm szépen a megértésed. ;)

2015. máj. 18. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Ó,akkor minden jóra fordult,hála az égnek!
2015. máj. 18. 23:22
 15/17 Költőnő? ***** válasza:
100%

nem bántásképp írtam. Ha az lett volna a szándék, akartam/tudtam volna úgy és olyat írni. Sajnálom, ha nálad betalált, de nézd el nekem, ha a "párom rámnézett, lehetek-e terhes", "lányok, 12 cm az jónak számít" és a "nézte a fejem felett a felhőket, tetszem neki"? és barátai kérdések kicsit már levitték az ingerküszöböm.

Jó, persze tudom, az én hibám, minek járok ide, miért zöld a fű és stb, de akkor is.

Ha már szétszedték a kategóriát (ami sztem nagyon jó ötlet volt), akkor ennek megfelelően próbáljunk már meg válsztani pls.

2015. máj. 19. 06:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, te tök szimpatikus és értelmes lehetsz. :)
2016. szept. 29. 21:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kit érdekel és kit nem, de a mai napig együtt vagyunk, és így egy évvel később elolvasva a saját kérdésemet nagyon örül a fejem. :)
2016. nov. 5. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!