Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megis milyen logika ez? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megis milyen logika ez? Mit akar? Vagy o se tudja?

Figyelt kérdés

Van egy srac, regota ismerjuk egymast, msn-en szoktunk beszelni. Nemreg elmondtam neki, hogy mar o nekem tobb mint egy barat. Azota megjobban egyezunk, nagyon kedves, nagyon aranyos. Aztirta akkor, hogy szivesen talalkozna, hogy ezt a dolgot komolyabban megbeszeljuk. Azota se nem volt semmi. En hivtam egy buliba, de aztmondta nem tud eljonni. Most is hivtam szilveszterre abba a buliba ahol en leszek, es aztmondta meggondolja. De nagyon jol elvagyunk. Szoval valoszinu tetszem neki.

De akkor miert nem akarna talalkozni ? Nemertem.

2008. dec. 25. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha személyesen még nem találkoztatok, akkor lehet, attól fél, külsőleg nem fog Neked tetszeni. Vagy attól, hogy élőben nem tud majd olyan jó benyomást kelteni Rád, mint msn-en, ahol sokan könnyen oldódnak, dumásak, jófejek.
2008. dec. 25. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos fél egy kicsit. Ha tetszel neki, megakar felelni neked, fél, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretné... Ha még soha nem találkoztatok szerintem ne írj neki ilyet, hogy "több mint barát", mert ez csak internet nem húsvér ember és lehet, hogy élőben már neked sem fog annyira tetszeni, interneten könnyeben "adja el" magát az ember. Bocsi ez csak az én véleményem, visszatérve a kérdésre, hogyha valóban fél (amit azért meg kéne tudnod) nyugtasd meg, hogy nem kell, mert csak dumálgattok és ahogy lesz, úgy lesz. Sok sikert!
2008. dec. 25. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Talalkoztunk mar. Tobbszor is. Mondjuk nem volt megbeszelve se semmi, de tobb helyen is ottvolt ahol en is ottvoltam.

Nekem ugyis nagyon tetszett. Es teny, hogy szegyelos, mert lattam rajta. Zavarban is volt egy kicsit, de en is, es ezt o is latta rajtam. Ugyhogy nemertem.

Allitolag egy baratnoje volt, kulfoldi. Szerintem ez annyira nem igaz. Az lehet a gond hogy tapasztalalan ebbol a szempontbol es emiatt fel?

2008. dec. 25. 20:24
 4/6 anonim válasza:
Hát igen valószínű ez a baj h tapasztalatlan és fél a csalódástól!velem is ugyanez a szitu naon tecik nekem is egy lány ő is mondta már h aranyos vagyok meg tényleg tök jót tudunk beszélgetni deh én is félek ettől h vmivel elrontom az egészet!szval ha úgy veszed észre h te is bejössz nekih akk legyél vele szembe egy kicsit bevállalósabb menj oda közel hozzá stb hidd el naon tudja növelni a fiúk önbizalmát! rem tudtam segíteni...:)
2008. dec. 25. 20:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, megprobalok minden tollem telhetot, csak en is egy picit...oke...nagyon szegyenlos vagyok, es azthiszem most kicsit baj. :P

De azert koszi!

2008. dec. 25. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyjátok a netet, találkozzatok többet személyesen. Kérd meg hogy segítsen pl a tanulásban, vásárlásban, vagy csak úgy sétáljatok egyet egy romantikus helyen. Ha sokat lesztek együtt, előbb utóbb elkezd bízni benned, mert lesz lehetősége, hogy gyönyörködjön látványodban és érezze illatod. Ez beindítja a pasikat, és ha ráadásul még meg is tudod nevettetni, az fél siker.
2008. dec. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!