Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja valaki?
A lánnyal szinte minden nap beszélek rengeteget, volt már találkozó is, és ismerem őt korábbról is.
Átlagos nap volt beszélgettünk este ami éjjelbe folyt, aztán egyszer csak nem jött már válasz, biztos elment aludni, általában aki először megy aludni az majd reggel válaszol a másiknak.
Na most ez nem történt meg, hanem 2 nappal később egy olyan választ kaptam, hogy "Oké :)" egész végig hülyéskedtünk húztuk a másikat nagyon jó hangulatban ment a beszélgetés mint mindig.....
Hát azért 2 nap elég sok, egy elfejetettemhez, főleg, hogy ez idő alatt többször is fent volt, és nem csak úgy hogy online aztán csinált mást, hanem aktív is volt...Ezt nem akarom elhinni, hogy ennyit érnék neki, hogy oké...
Visszaírtam erre egy ":)" mivel köpni-nyelni nem tudtam, ezt megnézte, azóta semmi.
Az is lehet,hogy direkt,kicsit probalja jatszani a jegkiralynot meg a flegmat,hogy elerhetetlennek tunjon a szamodra(nők szeretnek ilyet csinalni) es azt varja,hogy te irj.
Masodik eset:olvasd vissza mit ietal neki,tuti nem sertetted meg vagy irtal olyat,ami miatt kiabrandult volna beloled es nem igazan akar neked tobbet írni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!