Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, hogy nem lehet, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nem lehet, de valaki segítene ezt a női gondolkodást megérteni?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, akibe úgy néz ki beleszerettem. Sajnos külföldön van egy barátjánál és mikor megérkezett külföldre beszéltünk utána el is tűnt, nem volt net közelbe.

Aztán történt, hogy láttam 2 nap múlva fent volt és gondoltam, hogy húú akkor ez az biztos beszélgetünk sajnos nem így volt, lehet, hogy a legjobb barátnőjével beszélt mert kb egyszerre léptek le. Vagy a wifi miatt automatikusan online lett, amit kétlek.

Aztán éjjel fél 3-kor írt nekem, folytattuk ahol abbahagytuk a beszélgetést, mondtam neki, hogy örülök, hogy beszélünk azt hittem nem is lesz fent amíg haza nem jön. Azt mondta erre, hogy ez csak véletlen, hogy fent van, mert éppen most értek haza valahonnan és ránézettek a tabletra ezért válaszolt.

De ha előtte meg fent volt akkor is láthatta, hogy írtam neki, akkor miért mondta h csak véletlen válaszolt nekem éjjel...valaki érti ezt?

2015. nov. 15. 01:20
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Mate! Nincs ebben semmi bonyolult. A külföldi barátja k/r/gatja a csajt odakint. Te reménykedsz abban, h irántad érez valamit de a kérdésből lejön h koptat a csaj ezzel a ránéztem csak a tabletre és életlen ültem csak ide szöveggel. Vagy annyira rafkós h nagyon is direktbe ült oda mert esetleg tényleg érez vmit irántad. :] de ennek esélye 1%, sztem mert akkro minek ment ki ha veled is lehetne?
2015. nov. 15. 01:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem az hogy veletlenul irt neked, hanem veletlenul jelentkezett be. de latta hogy fent vagy ezert mar irt neked
2015. nov. 15. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
de amugy ja, szerintem is felejtos. nem fogja ott hagyni a kulfoldi penzes pasijat :)
2015. nov. 15. 01:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Idáig én is eljutottam, hogy a srác tologatja, most ment ki 6 napra, és középiskolai nagyon jó barátja. Azt meg nem hiszem, hogy koptat, mert minden nap beszélek vele több órát és nagyon figyelmes felém, kedves és törődő is.

Valszeg azért nincsen velem, mert béna vagyok és még nem hívtam el randizni :)

2015. nov. 15. 01:26
 5/8 A kérdező kommentje:
A srác amúgy egyetemista csak ő kint tanul és sztem több mint 1 éve nem láttam ,a srác meg fűzte, hogy látogassa már meg.
2015. nov. 15. 01:28
 6/8 Fish1 ***** válasza:

Szerintem ebben semmi bonyolult nincs, csak te agyalod túl. Ha engem valaki meghív valahova és elmegyek hozzá, akkor nyilvánvalóan vele fogok beszélgetni, mert elég gyökérül jönne ki, ha beszélgetés közben a facebookon chatelek.

A napokban egy ismerősömet folyamatosan elérhetőnek jelezte a fb, majd kiderült, hogy csak a telefonját hagyta úgy, közben meg a közelében sem volt órák óta.

Ha úgy érzed, hogy bejössz neki, akkor hívd el randira, miután hazajött.

Nem hiszem, hogy a csaj csak fogná magát és lelépne a sráchoz (mármint odaköltözne), főleg ha külföldön lakik. Egy távkapcsolat meg...

2015. nov. 15. 02:51
 7/8 anonim ***** válasza:
0% Az esélye, hogy összejöjjön. Szeret veled dumálni, nem akár bunkó lenni. Ennyi :-)
2015. nov. 15. 08:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Jaaa persze, hogy nem fog odaköltözni, ezt én is tudom.

Amúgy meg ne mondd azt h 0% az esélye ha nem is ismered a részleteket köszi.

2015. nov. 15. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!