Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, segitsegetek megérteni titeket. Miért szartokegy lányra ti után ha akkor jol érzed magad vele?
Voltam egy randin minden jol ment. Beszélgetés közöshang stb. Randi után Ő irt h jol érezte magát és h reméli lesz még ilyen. Aztán következő hétvégét beszültük meg egy ujabb talira csak nem pontosan. Aztán eltűnt nem keresett ha irtam neki nem válaszolt. Tényleg ilyen nehéz őszintének lenni? Vagy azt h boccs közbe jött vmi?
Másik csávó a munkára fogva nincs ideje talizni de kedvel meg h bejövök neki stb...
valaki magyarázza már meg hogyan gondolkoztok,kérlek titeket
Talira...(?) Miért kell ilyen alpárian fogalmazni??
Miért kell rövidíteni??
Ha a "csávó" nem jelentkezik, egy normális nő nem bombázza a hülyeségeivel.
Csávóval nem is randiznék, nem adom magam olcsón, legyen férfi. Pasival sem, mert az egy fel nem növő gyerek.
Nőiesség annyi van benned, mint egy téglában.
Félre értés van: nem a kritizálásomat kértem hanem választ ;)
Az h-hogyan fogalmazok annak is meg van az oka.hülyeséggel bombáztam? "Szia hogy vagy?" Ez nem hinnem h az lenne, de ezek után kinek mi...
8: Szerintem az első és 2. randi előtt is látta.
A 3. randira nőtt volna valami a fején?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!